fbpx

De bruidsmode outlet voor de Nederlandse bruid vindt u in België

Wij selecteren onze voorraad met zorg uit een hele reeks topmerken, dat maakt onze collectie uniek. In onze winkel heerst een ontspannen en gemoedelijke sfeer en jij bent als toekomstige bruid het stralende middelpunt. Natuurlijk zijn ook familieleden, kennissen of vriendinnen welkom om samen met jou de bruidsjurk uit te kiezen.

4.6/5

Klanten beoordelen ons met een 9.6 / 10!

Bruidsmode Outlet

Dé grootste bruidsmode outlet van België!
Altijd top service & kwaliteit, maar tegen de laagste prijs!
Tot 70% goedkoper! Vanaf €299,-!

Bent u een Nederlandse bruid die op zoek is naar voordelige bruidsmode van bekende topmerken? Dan is het goed om ook zeker even net over de grens te kijken. Dé Bruidsmode Outlet voor de Nederlandse bruid vindt u namelijk in België, slechts een paar kilometer over de grens.

Voor de mooiste dag van uw leven, wilt u natuurlijk de mooiste trouwjurk die u zich maar kunt bedenken. Hiervoor bent u natuurlijk best bereid om een stapje extra doen. Wellicht wilt u hierbij zelfs letterlijk over grenzen gaan, en dat is zeker aan te raden. Bruidsmode Outlet is een bruidsmodehuis met een ruime keuze in onze uitgebreide collectie van betaalbare bruidsmode. Onze winkel is een paradijs voor iedere toekomstige bruid!

Voor goedkope bruidsmode even de Nederlandse grens met België oversteken

U kunt bij ons dus prima terecht voor trouwkleding die we aanbieden tegen een zeer mooie prijs. Vaak is de trouwjurk een behoorlijke kostenpost, maar dat is helemaal niet nodig. Onze bruidsjurken beginnen al bij € 299,- en zijn nooit duurder dan € 899,-. Voor goedkope bruidsmode hoeft u alleen maar even de Nederlandse grens met België over te steken. Mocht uw droomjurk nét niet helemaal de juiste maat zijn, kunnen we deze tegen een kleine vergoeding precies voor u op maat maken. Het is voor ons ook geen probleem om de jurk even bij ons te laten totdat uw mooiste dag van uw leven bijna aanbreekt.

Wat onze klanten vinden

Fantastisch geholpen door Justinia. Professioneel, eerlijke prijzen, persoonlijke service en zonder druk. Nog eens super bedankt aan de dames die mijn jurk vonden. Ik ben in de wolken.!
Nona De Bie
Tevreden klant
Zeer veel keuze uit jurken met een vlotte bediening. Het was enorm fijn dat we zelf naar alle jurken mochten kijken, en aankomen en zelf eruit kiezen!
Evelien Debreuckere
Tevreden klant
Hele ruime keuze! ik heb mijn jurk met de fantastische hulp van de medewerkers op een half uur kunnen kiezen, zelfs zonder afspraak! Hele schappelijke prijzen, zeker een aanrader!
Natalia Ratajzak
Tevreden klant

Bruidsmode Outlet Nederland

Ons bruidsmodehuis ligt in Belgisch Limburg, niet ver van de Nederlandse grens. U hoeft dus niet lang te rijden om naar ons toe te kunnen komen. U gaat de grens over, maar daar merkt u eigenlijk niets van. We spreken immers gewoon dezelfde taal! Er zijn veel Hollandse bruidjes die ons gevonden hebben. We krijgen dusdanig veel klanten uit Nederland dat de naam “Bruidsmode Outlet Nederland” ons ook prima zou passen.

Bruidsmode Outlet Nederland

Kom als Nederlandse bruid even naar België voor een bezoek aan dé bruidsmode outlet

Zoals u nu zult begrijpen, komt u als Nederlandse bruid even naar België voor een bezoek aan dé bruidsmode outlet. Ze zeggen wel eens: “wat van ver komt is lekker of bijzonder ” dus dat zit wel goed. Alhoewel……ver?

Het is in ieder geval wel verstandig om voor uw bezoek even een afspraak met ons te maken, zodat u zeker weet dat onze ervaren stylisten ruim de tijd hebben om u te adviseren en te helpen met passen. Vanzelfsprekend mag u ook familie of een bekende meenemen om samen iets moois uit te zoeken. Uw mooiste dag van uw leven begint in België.

Bezoek onze winkel!

Bezoek onze winkel, wij zijn dé grootste bruidsmode outlet van België! Altijd top service & kwaliteit, maar tegen de laagste prijs!
Buitensingel 80, 3920 Lommel, België