fbpx

Trouwjurk lange mouwen

Wij selecteren onze voorraad met zorg uit een hele reeks topmerken, dat maakt onze collectie uniek. In onze winkel heerst een ontspannen en gemoedelijke sfeer en jij bent als toekomstige bruid het stralende middelpunt. Natuurlijk zijn ook familieleden, kennissen of vriendinnen welkom om samen met jou de bruidsjurk uit te kiezen.

4.6/5

Klanten beoordelen ons met een 9.6 / 10!

Bruidsmode Outlet

Dé grootste bruidsmode outlet van België!
Altijd top service & kwaliteit, maar tegen de laagste prijs!
Tot 70% goedkoper! Vanaf €299,-!

Trouwjurk lange mouwen

Trouwjurk lange mouwen

In de wereld van bruidskledij bestaan enkele tradities. Zo is het een traditie om voor een witte trouwjurk te kiezen. Doe je het liever anders dan gebruikelijk? Dan kun je prima voor een gekleurde trouwjurk kiezen. Een andere traditie is om voor een jurk zonder mouwen te kiezen. Doe je het liever anders dan gebruikelijk? Dan kun je prima voor een trouwjurk met lange mouwen kiezen.

Wat is een trouwjurk met lange mouwen?

Een trouwjurk met lange mouwen kun je zien als een normale trouwjurk kopen, maar dan met lange mouwen. Door de lange mouwen krijgt de jurk plots een compleet andere uitstraling. Je creëert hier een soort van adellijke en luxe uitstraling mee.

Als je voor een dergelijke trouwjurk kiest, zijn de mouwen veelal van kant gemaakt. De mouwen schijnen hierdoor (licht) door, waardoor de jurk een nóg fraaiere uitstraling krijgt. Grote kans dat jij op je bruiloft echt de show gaat stelen met je trouwjurk met lange mouwen.

Trouwjurk met lange mouwen

Wat onze klanten vinden

Fantastisch geholpen! Professioneel, eerlijke prijzen, persoonlijke service en zonder druk. Nog eens super bedankt aan de dames die mijn jurk vonden. Ik ben in de wolken.!
Nona De Bie
Tevreden klant
Zeer veel keuze uit jurken met een vlotte bediening. Het was enorm fijn dat we zelf naar alle jurken mochten kijken, en aankomen en zelf eruit kiezen!
witte trouwjurk
Evelien Debreuckere
Tevreden klant
Hele ruime keuze! ik heb mijn jurk met de fantastische hulp van de medewerkers op een half uur kunnen kiezen, zelfs zonder afspraak! Hele schappelijke prijzen, zeker een aanrader!
Natalia Ratajzak
Tevreden klant
trouwjurk lange mouwen

De voordelen van een trouwjurk met lange mouwen

Meer en meer vrouwen kiezen tegenwoordig voor een princessen trouwjurk met lange mouwen. Iets wat logisch te verklaren is met onderstaande voordelen:

  • Luxe uitstraling: de lange mouwen brengen een luxe uitstraling met zich mee. Dit is niet alleen nu het geval, maar was in het verre verleden ook al zo. Als je naar een film kijkt waarin in het verre verleden getrouwd werd, zie je dat de vrouw ook lange mouwen draagt.
  • Lekker warm: heb je je bruiloft midden in de winter gepland staan? Dan weet je op voorhand nooit zeker wat het weer gaat doen. Door voor een trouwjurk met lange mouwen te kiezen, weet je in ieder geval je armen lekker warm te houden. Wel zo prettig.
  • Je bent niet al te bloot: in bepaalde culturen is het niet wenselijk om blote huid te tonen op de bruiloft. Ook in dat geval komt een jurk met lange mouwen maar al te goed van pas.

 

Wil je liever je armen bedekken tijdens je bruiloft? Dan kom je dus al snel bij een trouwjurk met lange mouwen uit. Aangezien deze jurken steeds populairder zijn geworden, heb je meer en meer keuze.

Voor een uitgebreid aanbod van voordelige en fraaie trouwjurken met lange mouwen zit je bij ons goed. Kom gerust langs in onze winkel om zo’n trouwjurk eens te passen! 

trouwjurk lange mouwen

Bezoek onze winkel!

Bezoek onze winkel, wij zijn dé grootste bruidsmode outlet van België! Altijd top service & kwaliteit, maar tegen de laagste prijs!
Buitensingel 80, 3920 Lommel, België