fbpx

Welke trouwschoenen passen bij mijn trouwjurk?

Op elke normale dag is het al best een uitdaging om de perfecte schoen bij je outfit te vinden. Bij de bruiloft is dat nóg belangrijker! Maar hoe vind je de perfecte trouwschoen bij jouw trouwjurk? In deze blog delen we tips over het passen en uitzoeken van de trouwschoenen! 

Kies voor comfort

Dit klinkt misschien als een open deur, maar toch kiezen bruidjes die in onze trouwjurken outlet voor goedkope trouwjurken komen vaak voor een schoen die er vooral mooi uit ziet. Ze letten niet echt op comfort, maar willen dan bijvoorbeeld een torenhoge hak omdat het sexy is. Toegegeven: als je er goed op kunt lopen en er urenlang op kunt staan, zijn hoge hakken inderdaad sexy. De kans is echter groot dat je na een uur zere voeten hebt en de schoen begint te knellen. Verkies comfort dus altijd als eerste boven alles! 

Kies de juiste pasvorm

Ook de juiste pasvorm is erg belangrijker. Pas aan het einde van de dag, je voeten zijn dan een beetje opgezwollen. De schoen mag goed aansluiten maar zeker niet knellen. Daarnaast is een leren binnenzool met een kussentje de beste keuze in verband met ondersteuning en transpireren. Onze stylisten kunnen je erbij helpen. In onze bruidswinkel vlakbij Antwerpen vind je niet alleen een enorme collectie trouwjurken, maar ook alles wat je nodig hebt om je complete outfit af te maken. Dus ook trouwschoenen! Onze stylisten zijn gespecialiseerd en gepassioneerd in alles wat met jouw trouwoutfit heeft te maken. Maak een afspraak zodat we alle tijd voor je kunnen nemen en je perfect kunnen helpen met het vinden van de perfecte jurk en schoenen! 

Kies trouwschoenen die bij de trouwjurk passen

Ga je een trouwkleed kopen? Dan is het verstandig om ook alvast te kijken naar trouwschoenen. Dit kan alleen als je al hebt besloten welke bruidsjurk je gaat kopen, anders kun je de trouwschoenen ook niet goed matchen. Valt je jurk nét op de grond? Dan is een mooie pump met een peeptoe erg mooi. Bij een korte trouwjurk kun je helemaal uitpakken en pronken met je schoenen. Bij een lange jurk zijn de schoenen ook belangrijk, je wilt immers niet struikelen over de jurk.

Kies schoenen die bij de bruiloft passen

Wat voor een soort bruiloft gaan jullie vieren? Trouw je in het bos, dan zijn hoge hakken niet erg praktisch. De keuze van de schoenen is dus erg belangrijk. Afhankelijk van de jurk, kan je later op de dag ook niet wisselen van hakken naar platte schoenen. Daar komt onze 1e tip weer om de hoek: ga voor comfort! Welke schoen je dan ook kiest, zorg dat je er de hele dag op kunt lopen. En als je hulp nodig hebt met het uitzoeken van de schoenen bij je jurk, trek aan de bel! We helpen graag. Bezoek onze bruidsmodewinkel voor goedkope trouwjurken nabij Gent!