1000+ Goedkope bruidsjurken bij Bruidsmode Outlet!

Wij selecteren onze voorraad met zorg uit een hele reeks topmerken, dat maakt onze collectie uniek. In onze winkel heerst een ontspannen en gemoedelijke sfeer en jij bent als toekomstige bruid het stralende middelpunt. Natuurlijk zijn ook familieleden, kennissen of vriendinnen welkom om samen met jou de bruidsjurk uit te kiezen.

4.6/5

Klanten beoordelen ons met een 9.6 / 10!

Bruidsmode Outlet

Dé grootste bruidsmode outlet van België!
Altijd top service & kwaliteit, maar tegen de laagste prijs!
Tot 70% goedkoper! Vanaf €299,-!

Heb je ooit een showroom gezien met meer dan duizend bruidsjurken? Nee? Dan is dit je kans! Kom naar Bruidsmode Outlet in Lommel, op een klein uurtje afstand van Hasselt. Laat je betoveren door rijen met rekken vol met trouwjurken… Allemaal voor een waanzinnig lage prijs!

Unieke bruidsjurken van bekende designers

Trouwjurken passen zonder afspraak

Je bent van altijd welkom in onze bruidsmode outlet vlakbij Hasselt om bruidsjurken te komen bekijken, ook zonder afspraak. Neem gerust je vriendinnen en/of moeder mee om onder het genot van een kopje koffie trouwjurken te passen. In de weekenden kan het druk zijn, we raden je daarom aan om toch een afspraak te maken. Zo weten we zeker dat onze stylisten je zo goed mogelijk kunnen helpen bij het passen van je droomjurk.

Wat onze klanten vinden

Fantastisch geholpen door Justinia. Professioneel, eerlijke prijzen, persoonlijke service en zonder druk. Nog eens super bedankt aan de dames die mijn jurk vonden. Ik ben in de wolken.!
Nona De Bie
Tevreden klant
Zeer veel keuze uit jurken met een vlotte bediening. Het was enorm fijn dat we zelf naar alle jurken mochten kijken, en aankomen en zelf eruit kiezen!
Evelien Debreuckere
Tevreden klant
Hele ruime keuze! ik heb mijn jurk met de fantastische hulp van de medewerkers op een half uur kunnen kiezen, zelfs zonder afspraak! Hele schappelijke prijzen, zeker een aanrader!
Natalia Ratajzak
Tevreden klant

Alle mogelijke stijlen bruidsjurken

Neem je aanstaande hubby mee

Sla twee vliegen in één klap en breng je aanstaande echtgenoot mee naar Bruidsmode Outlet! Niet om samen de trouwoutfit te passen, want we willen natuurlijk niet dat je partner jouw bruidsjurk al te zien krijgt! In het pand naast onze bruidsmode outlet zit Topsuits, dé winkel voor een prachtig trouwkostuum. Ook hier kan je al een trouwpak kopen voor slechts € 299,-. Zo zijn jullie in één dag klaar met het aankopen van zowel de bruidsjurk als het trouwpak. Ideaal!

Alles onder één dak

Bezoek onze winkel!

Bezoek onze winkel, wij zijn dé grootste bruidsmode outlet van België! Altijd top service & kwaliteit, maar tegen de laagste prijs!
Buitensingel 80, 3920 Lommel, België