fbpx

Zeemeermin trouwjurk met kant

Kanten trouwjurken

Draag je graag op je bruiloft stijl uit? En wil je je in je trouwjurk ook nog sexy voelen? Dan is de keuze al snel gemaakt: een trouwjurk van kant is in dat geval de beste optie voor je. Met een kanten trouwjurk kies je  voor een stijlvolle uitstraling, maar ook absoluut voor een sexy uitstraling.

Hoe ‘ver’ je daarin gaat, is volledig aan jezelf om te bepalen. Je kunt voor een compleet kanten trouwjurk kiezen, maar er bestaan ook kanten trouwjurken waarbij alleen de bovenkant van kant uitgevoerd is.

In veel gevallen wordt het kant op een trouwjurk met kant op bepaalde plekken toegepast. De eerder genoemde top van het lichaam is hier een prima voorbeeld van. Ook de mouwen en het gebied rondom de buik worden vaak van kant uitgevoerd.

Ga je graag voor een sierlijke trouwjurk? Dan kun je ook voor  kanten trouwjurken kiezen die een bloemmotief als decoratie hebben. Met dank aan deze decoratie is een trouwjurk van kant sexy, stijlvol én ietwat speels.

Waarom voor een kanten trouwjurk kiezen?

Meer en meer vrouwen kiezen voor de grote dag voor één van de vele kanten trouwjurken. Dat er uit veel goedkope trouwjurken gekozen kan worden, zoals bijvoorbeeld bohemian trouwjurken, is in de basis al een belangrijk voordeel. Dit zorgt er namelijk voor dat je altijd de perfecte trouwjurk van kant kunt vinden. Ongeacht wat je wensen zijn.

Een trouwjurk van kant is het toonbeeld van stijl en romantiek. Het materiaal brengt een bepaalde uitstraling met zich mee die lastig in woorden uit te drukken is. Als je naar de kanten trouwjurken uit ons aanbod kijkt, snap je direct wat we hiermee bedoelen.

Verder voel je je in een kanten trouwjurk ongetwijfeld erg sexy. Het kant schijnt op sommige plekken fraai door, waardoor je oprecht een sexy uitstraling krijgt. Uiteraard kun je op dit gebied meerdere keuzes maken. Je kunt bijvoorbeeld voor kant net iets onder je borsten kiezen, terwijl ook een complete trouwjurk van kant gemaakt kan zijn. Waar gaat je voorkeur naar uit?

Dat er meer en meer vraag naar kanten trouwjurken komt, is duidelijk terug te zien in het aanbod. De kanten trouwjurken worden namelijk in allerlei soorten, lengtes en varianten uitgebracht. Als je ons aanbod van trouwjurken met kant bekijkt, zie je dit duidelijk naar voren komen.

Zeemeermin trouwjurk
trouwjurk

Hoe kun je een kanten trouwjurk combineren?

De manier waarop je de kanten trouwjurk kunt combineren, is afhankelijk van het soort jurk. Voor welke stijl trouwjurk kant ga je? Voor welke lengte ga je? En waar zit het kant precies op de trouwjurk? Als je eenmaal de perfecte kanten trouwjurk uitgekozen hebt, kun je gericht op zoek gaan naar de gewenste accessoires.

Wij bieden een zo groot mogelijke keuze en hebben vele verschillende stijlen trouwjurken in onze winkel. Niet alleen vindt je bij ons de grootste collectie kanten trouwjurken maar je kunt ook bij ons terecht voor  klassieke trouwjurken, bohemian trouwjurkenprincessen trouwjurkenkorte trouwjurken,  en trouwjurk grote maten of trouwjurken met een lage rug.

Bij onze bruidsmode outlet in Lommel slaag je altijd!

Kanten trouwjurken passen

Weet je nog niet 100% zeker of een kanten trouwjurk iets voor jou is? Of weet je nog niet zeker wat de juiste vorm trouwjurk met kant voor jou geschikt is?

Kom gerust langs in onze winkel of maak een afspraak zodat de stylisten alle tijd voor je kunnen nemen. Je kunt bij ons talloze kanten trouwjurken passen en jezelf in de spiegel aanschouwen.

Onze specialisten denken ook graag met je mee en voorzien je van handig advies. Samen vinden we de perfecte trouwjurk kant voor je. Een trouwjurk van kant waarin je de absoluut de show steelt op jullie bruiloft!

Trouwjurk met open rug

Actie van de maand Juni:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!