fbpx

FAQ - Veelgestelde vragen

We merken dat veel klanten nog met vragen zitten, hieronder de meest gestelde vragen (FAQ in het Engels; Frequently Asked Questions) zodat je je goed kan voorbereiden op de zoektocht naar je favoriete bruidsjurk. Je mooiste trouwjurk kun je bij ons kopen!

Om ervoor te zorgen dat we u in de winkel alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient, en om lange wachttijden te voorkomen, verzoeken we u om (ruim van tevoren) een afspraak te maken voor u langskomt. Dat kan per mail, telefoon of whatsapp. Wij zijn geopend op dinsdag tot zaterdag. van 10:00 – 17:00 uur.

Wij adviseren niet meer als 3 mensen mee te nemen om niet teveel verschillende meningen te krijgen.  Het kiezen van een trouwjurk is een speciale en emotionele gelegenheid, wees daarom wel selectief bij wie u mee wilt nemen.

Zodra je een jurk gekozen hebt mag je foto’s van die jurk nemen in de winkel.

Je kunt bij ons geen trouwjurken huren maar vertel ons je budget & wensen en wellicht kunnen we je toch helpen!

Het vermaken van een bruidsjurk is altijd exclusief, omdat sommige geen of minder werk aan je droomkleed nodig hebben zou dat niet eerlijk zijn

Onze maten beginnen van maat 34 t/m maat 44 in de outlet, vanaf maat 46 is verkrijgbaar bij bruidsmodeland.

Een afspraak duurt anderhalf uur. Dat geeft ons voldoende tijd om je wat beter te leren kennen en geeft jou de tijd om eens goed rond te kijken in onze showroom. Samen met jou kiezen we vervolgens de eerste jurken om te passen en daarna kunnen dit er altijd nog wat meer worden tot dat jij je droomkleed gevonden hebt.

Uit veiligheidsoverweging  accepteren wij geen cash, alleen pin betalingen, bankcontact en  creditcards van Visa Card, Mastercard of American Express

Actie van de maand Juni:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!