fbpx

trouwjurk

Trouwjurk klein budget

Een bruiloft kost gemiddeld 14.548 euro. Breekt bij het denken aan dit bedrag al het zweet bij je uit? Dat is nergens voor nodig. Je kunt een bruiloft namelijk net zo duur maken als je zelf maar wilt. Je hoeft bijvoorbeeld niet voor een dure locatie te kiezen. En je hoeft ook niet voor dure bruidskledij te kiezen.

Moet een trouwjurk niet per definitie duur zijn? Nee, dat is zeker niet het geval. Je kunt ook prima voor een voordelige trouwjurk kiezen. Een trouwjurk met een klein budget kopen is bij óns mogelijk. Wij doen er alles aan om een trouwjurk goedkoop aan te bieden!

Drie redenen om te besparen op je trouwjurk

De trouwdag is voor veel mensen de mooiste dag van hun leven. De dag staat in het teken van het leven, van de liefde en van elkaar. Op zo’n dag kiezen de nodige vrouwen ervoor om een dure en stijlvolle jurk te dragen.

Termen als ‘duur’ en ‘stijlvol’ hoeven echter niet altijd met elkaar samen te gaan. Als je naar ons aanbod kijkt, zie je namelijk ook allerlei betaalbare trouwjurken naar voren komen. Oók deze jurken staan beeldig en zijn stijlvol.

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een voordeligere trouwjurk. De belangrijkste drie redenen zetten we voor je op een rijtje:

  • Je draagt de jurk maar één keer: een gekend kenmerk van een trouwjurk is dat je deze jurk maar één keer aanhebt. Voor een broek die je slechts 1 keer aan doet, betaal je ook geen duizenden euro’s toch? Waarom zou je dit dan wel voor een trouwjurk doen?
  • Je kunt meerdere goedkope trouwjurken kopen: een trouwjurk met een klein budget kopen is prima mogelijk. Je stelt jezelf hierdoor ook nog eens in staat om twee goedkope trouwjurken te kopen. In dat geval draag je één jurk tijdens de ceremonie en één jurk tijdens de receptie.
  • Prachtige jurken hoeven niet duur te zijn: als je een prachtige jurk wilt kopen, zit je hiervoor bij ons goed. Bij ons vind je een divers aanbod van prachtige trouwjurken, waarvoor wij absoluut niet de hoofdprijs vragen. Bijkomend voordeel is dat je uit meer en meer goedkopere trouwjurken kunt kiezen.
Zwarte trouwjurk
trouwjurk met open rug

Een trouwjurk met een klein budget kopen: een nieuwe trend

Jarenlang was het de trend om te investeren in een luxe en stijlvolle jurk. Tegenwoordig is het juist de trend om een goedkope trouwjurk te kopen. Kom gerust langs in onze winkel waar je een voordelige bruidsjurk kopen kunt!

Bruidsmode in Lommel

Kom vrijblijvend langs in een van onze winkels, onze stylisten staan altijd voor u klaar. Liever een afspraak voor het uitzoeken van uw bruidskleed? Dat kan natuurlijk ook. Alle drie onze trouwwinkels hebben hun eigen specialisatie, waardoor we voor iedereen de perfecte trouwoutfit kunnen bieden! Onze bruidswinkel zijn vanuit Eindhoven makkelijk bereikbaar via de N69 of de A2/A67.

Mensen zochten ook naar

trouwjurken outlet brussel

Actie van de maand Juli:

Koop je droomjurk, vanaf €799,- en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!