fbpx

Zeemeermin trouwjurk

Bruidsmode Outlet Eindhoven

Op zoek naar goedkope en kwalitatieve bruidsmode voor jouw speciale trouwdag in de buurt van Eindhoven? In het centraal gelegen Lommel, net over de grens in België, vind je dé Bruidsmode Outlet van België en Nederland. Wij zijn de grootste én goedkoopste bruidsmode outlet nabij Eindhoven waarbij we jou meer dan duizend jurken op stock kunnen aanbieden in onze winkel van 500m². Wij bieden jou enkel en alleen kwaliteitsvolle trouwkleden van gerenommeerde trouwjurk designers in onze bruidsmodeoutlet op 45 minuutjes van Eindhoven vandaan. Door onze ruim 25 jaar ervaring in de bruidsmode hebben we goede contacten opgebouwd waardoor we slim in kunnen kopen. Daardoor kunnen wij hét trouwkleed voor jou soms tot wel 70% goedkoper dan de originele retailprijs aanbieden. Als bruid voel je je heel speciaal en daar hoort natuurlijk een bijzondere bruidsjurk bij die jij samen met onze experten kan uitkiezen!

Bijzondere bruidsmode Eindhoven voor zachte prijzen mét top service

Wanneer je bij ons dus een trouwjurk koopt, heb je er een van een topdesigner. Dit voor een lage prijs, maar wel met goede service. In onze Bruidsmode Outlet hebben wij prijzen vanaf € 299,00, maar wel gepaard met hoge service. Wij zijn van mening dat het kopen van een bruidsjurk altijd een zeer speciale service verdient. Trouwen is immers een gebeurtenis die niet dagelijks voorkomt. Je wil er op je trouwerij op je allerbeste uitzien en van kop tot teen stralen. Onze ervaren bruidsmode stylisten staan jou daarom graag bij met het uitzoeken van de meest geschikte jurk voor jouw huwelijk. Wie wil dat nou niet? Kom lang bij ons in Lommel wanneer je op zoek bent naar een grote bruidsmode outlet in Eindhoven. Je houdt gegarandeerd meer budget over voor bijvoorbeeld het trouwfeest, de trouwringen of de bruidstaart. Aan jou de keuze. Bij ons kopen betekent geld besparen!

Rode trouwjurk
trouwjurken Antwerpen

Een outlet met pit én een maatje meer

Als enige plus-size bruidsmodezaak van België bieden wij jou met Bruidsmodeoutlet een uitgebreider assortiment dan ooit tevoren. Naast onze goedkope bruidsmode in de omgeving van Eindhoven hebben we nog 2 extra bruidsmodezaken naast elkaar ter aanvulling van onze Bruidsmodeoutlet. Heeft u als bruid een maatje meer? Gespecialiseerd in trouwkleden vanaf maat 46, met meer dan 300 stuks is er ook voor de curvy bride keuze genoeg! Voor de bruidegom is er Topsuits, gespecialiseerd in trouwkostuums voor hem.

Kijk op onze combi-aanbieding voor de bruid en bruidegom!

Bruidsmode Eindhoven

Kom vrijblijvend langs in een van onze winkels, onze stylisten staan altijd voor u klaar. Liever een afspraak voor het uitzoeken van uw bruidskleed? Dat kan natuurlijk ook. Alle drie onze trouwwinkels hebben hun eigen specialisatie, waardoor we voor iedereen de perfecte trouwoutfit kunnen bieden! Onze bruidswinkel zijn vanuit Eindhoven makkelijk bereikbaar via de N69 of de A2/A67.

Mensen zochten ook naar

bruidsmodewinkel Lommel

Actie van de maand Juli:

Koop je droomjurk, vanaf €799,- en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!