fbpx

trouwjurk kant Lommel

Bohemian trouwjurken

Heb je in je woning voor een bohemian stijl gekozen? Of heb je wellicht je tuin op een boho manier ingericht? Als je voorkeur naar deze stijl uitgaat, is het wellicht erg leuk om voor een bohemian bruiloft te kiezen. Zo’n bruiloft kenmerkt zich door een ontspannen sfeer, door veel vrijheid en door weinig regeltjes. Tevens is het gebruikelijk dat er bij een bohemian bruiloft geen kledingvoorschriften zijn.

Klinkt dit bij je als muziek in de oren? Kom dan eens naar ons aanbod van bohemian trouwjurken kijken. Zoals je je ongetwijfeld al voor kunt stellen, zijn deze trouwjurken ideaal voor op een boho bruiloft. De jurken zijn stijlvol, zijn op hun eigen manier uniek en perfect te combineren.

Wat is een bohemian trouwjurk precies?

Het is lastig om de kenmerken van een bohemian trouwjurk in woorden uit te drukken. Dit komt vooral doordat er niet één vaste soort bohemian trouwjurk bestaat. Wel kun je een dergelijke trouwjurk herkennen aan een veelal zweverige vorm van de rok. Deze rok loopt vanuit de taille en is vaak van chiffon of tule gemaakt.

Overige delen van een bohemian trouwjurk zijn vaak van kant uitgevoerd. Dit sexy materiaal past perfect bij een ongedwongen en vrije bruiloft. Verder is het kenmerkend dat bohemian trouwjurken erg comfortabel zitten. Ze zitten vrij ruim om het lichaam heen, in plaats van dat je je buik in moet houden om een trouwjurk aan te kunnen doen.

Wat het exacte model van de bohemian trouwjurk is, is wel per jurk verschillend. Je kunt bijvoorbeeld voor een boho trouwjurk met korte mouwen, met lange mouwen, met mouwen van kant en met andere soorten kanten bandjes kiezen. Voldoende keuze in ieder geval voor op je bohemian bruiloft.

Boho Trouwjurk
Boho Trouwjurk

Waarom voor een bohemian trouwjurk kiezen?

Een bohemian trouwjurk is de perfecte combinatie tussen romantiek en vrijheid. Je voelt je in zo’n jurk vrij, je voelt je goed en je beseft dat het een unieke dag is. Je gaat trouwen met de liefde van je leven en je steelt in je boho trouwjurk de show. Want ja, de boho trouwjurken zijn uniek en zijn op hun eigen manier prachtig.

Ook hebben deze trouwjurken een chique en stijlvolle uitstraling. Dit is veelal te danken aan het materiaal; een kanten bovenkant is bijvoorbeeld zowel sexy als chique. Wat ons betreft draagt een bohemian trouwjurk ook nog bij aan de romantiek op je bruiloft.

Bijkomend voordeel: je kunt uit meer en meer bohemian trouwjurken kiezen. Zeker als je voor een bruiloft met het boho thema kiest, kun je niet om zo’n trouwjurk heen. Kom gerust langs in onze winkel om de verschillende bohemian trouwjurken te passen. Door veel trouwjurken te passen, kom je er al snel genoeg achter wáár je voorkeur precies naar uit gaat. Heb je bijvoorbeeld het liefste een lange-  of een korte bohemian trouwjurk? De keuze is volledig aan jou.

 

Een bohemian trouwjurk combineren

Op je bruiloft steel je niet alleen met je jurk de show, maar ook met je accessoires. Bij een bohemian trouwjurk is het advies om voor boho accessoires te kiezen. Deze accessoires zijn speels, staan chique en passen perfect bij de jurk.

Boho Trouwjurk

Actie van de maand Juli:

Koop je droomjurk, vanaf €799,- en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!