fbpx

Collectie

Isabelle Verhasselt
Isabelle Verhasselt
2022-09-28
Wat een leuke ontvangst en sfeer hangt er daar. Ik werd fantastisch geholpen door Dyphne en met wat raad en hulp van Jose viel alles in de plooi. Wat mijn oorspronkelijk idee van kleed zou worden, is totaal anders uitgedraaid. Soms moet je eens out of the box denken. Dank Dyphne voor het luisteren naar mijn wensen, alsook voor je oprechte mening of het kleed al dan niet bij mij paste. Deze winkel is zeker aan te bevelen. Wij komen zeker terug, niet voor mij 😉 maar met andere bruidjes. lieve groeten Isabelle
Kim Vrancken
Kim Vrancken
2022-09-06
Wat een geweldige ervaring in deze winkel! Zeer vriendelijke en professionele mensen. Wij zijn naar verschillende winkels geweest en eigenlijk nergens zo ontvangen en geholpen als hier. Na enkele jurken gepast te hebben was ik toch nog niet volledig overtuigd, maar de dame die mij hielp is nog een laatste jurk gaan halen en ja hoor deze is het geworden!!! Top service en aangename winkel. Zo blij dit moment te hebben mogen delen met mijn mama en oma. 💕
Christine Lepage
Christine Lepage
2022-08-16
Je me suis rendue chez De Bruidsmode Outlet vendredi 12 août 2022 et ce fut une super expérience, j’y ai d’ailleurs trouvé ma robe pour mon grand jour. Les vendeuses sont très compétentes et sympathiques. Celle qui s’est occupée de moi connaissait tellement son stock et avait si bien cerné mes envies que j’ai finalement choisi la première robe qu’elle m’a fait essayer, c’était le perfect match. Je suis ravie et je recommande !
Lotte Lemmens
Lotte Lemmens
2022-08-03
Eerst samen een deel jurken uitgekozen, iedereen die even tijd had daar was mee suggesties aan het geven en jurken aan het aanreiken. Na een tweede jurk te passen, hebben ze special voor mij een jurk van de etalage gehaald, zij dachten dat het perfect zou zijn en ze Hadden ook gelijk. Mijn 3e jurk die ik gepast heb, heb ik ook gekozen. Ze weten heel goed wat ze hebben, wat mogelijk is en hebben snel door wat je wil. Bedankt. Ik Ben helemaal happy
Melissa Auwerijckx
Melissa Auwerijckx
2022-07-26
Zeer ruime keuze aan bruidsjurken, ook voor een iets lager budget. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ik heb hier mijn jurk gevonden.
Marjan IJzendoorn
Marjan IJzendoorn
2022-07-25
Ik ben al wat ouder en werd fantastisch geholpen, ondanks het feit dat de keuze niet zo groot was voor mij. Een aardige verkoopster die de tijd nam en toch was het klusje zo geklaard. Zeker een aanrader voor jong of ouder.
Consolata Van Den Bos
Consolata Van Den Bos
2022-07-17
I said Yes to the dress. Ben heel hartelijk ontvangen en de verkoopster heeft mij erg goed geholpen. Heel veel geduld en zo heb ik mijn droomjurk kunnen vinden. Veel kennis en ervaring en het gaat echt om jou als persoon. Hele prettige ervaring die ik iedereen aanraad.
Joon Lommelen
Joon Lommelen
2022-07-13
We kregen een warm ontvangst, er werd koffie en water aangeboden. De persoon die me hielp zoeken naar een trouwjurk was heel vriendelijk en behulpzaam. Ze gaf heel goede tips wat bij mij paste. Ik heb mijn droomjurk hier gevonden en bovenop heb ik nog een paar gratis bruidssneakers gekregen.
Evelyne Serneels
Evelyne Serneels
2022-07-08
Goed geholpen geweest door de verkoopster, ze nam uitgebreid de tijd om met mij op zoek te gaan naar de ideale jurk. Er zijn echter nog wat retoucheringen nodig aan de jurk, pas na de aankoop van de jurk werd vermeld dat ze de retoucheringen niet doen in de winkel maar dat je hiervoor zelf moet langsgaan bij een naaister. Dit was wel wat jammer dat dit niet vooraf werd vermeld. Ze hadden wel een lijst met naaisters waar ze hiervoor regelmatig mee samen werken.

Een greep uit onze collectie bruidsjurken

We tonen je een kleine impressie van de bruidsjurken die wij in onze grote collectie hebben. Bij ons vind je altijd een unieke jurk van topkwaliteit. We zijn erg trots op onze collectie en daarom ook zuinig op onze jurken. Wij hebben altijd ruim 2000 jurken op voorraad hangen. Onze voorraad wordt wekelijks vernieuwd. Wat we vandaag hebben kan volgende week weg zijn.

Onderstaande foto’s zijn ter inspiratie van onze collectie, met 2000 trouwkleden is ons assortiment vele malen groter.

Trouwjurken in alle stijlen

Wij hebben trouwjurken in alle stijlen. Denk aan romantisch, klassiek, modern, vintage, van A-lijn trouwjurken tot Boho bruidsjurken, voor alle voorliefdes en maten hebben we een verfijnde sortering uit de mooiste collecties. Wij hebben alleen nieuwe trouwjurken en alle trouwjurken die wij hebben hangen kun je direct mee naar huis nemen. 

Onze stylistes weten perfect waar alles hangt qua maat en stijl.

Altijd top service & kwaliteit. TOT 70% GOEDKOPER! 

Maten van de outlet

Bruidsjurken hebben wij in de maten 36 t/m 60.

Om u alle aandacht te kunnen geven, vragen wij u een afspraak te maken voor uw bezoek.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruik maakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze  privacyverklaring

Maak snel je afspraak