fbpx

Lichtblauwe trouwjurk

Zie je het niet zo zitten om voor een standaard witte trouwjurk te kiezen? Krijg je wellicht van de kleur wit de kriebels? Of kies je liever voor een trouwjurk in een opvallende tint? Dan is het aan te raden om eens naar een lichtblauwe trouwjurk te kijken. Een trouwjurk in het lichtblauw is op z’n eigen manier uniek.

Een lichtblauwe trouwjurk is oprecht uniek te noemen. Weinig vrouwen kiezen hiervoor, terwijl de kleur lichtblauw juist heel veel uitstraalt. Het is eigenlijk een unieke variatie op een witte kleur. Wit is wellicht een beetje saai, terwijl een lichtblauwe jurk je veel meer laat spreken.

Met een trouwjurk in het lichtblauw trek je in ieder geval direct de aandacht. Niemand verwacht namelijk dat je in een lichtblauwe trouwjurk verschijnt. Ook je partner niet. Het is immers vrij gebruikelijk om altijd maar voor een witte trouwjurk te kiezen

Waarom voor een trouwjurk in het lichtblauw kiezen?

Een trouwjurk in het lichtblauw is een perfecte compromis. Het is namelijk goed voor te stellen dat je liever geen witte trouwjurk hebt. Om dan direct voor een zwarte trouwjurk te kiezen, is wellicht weer het andere uiterste. Met een lichtblauwe trouwjurk ga je echter voor een mooie compromis.

Een lichtblauwe trouwjurk is zacht voor het oog. Je straalt hiermee schattigheid uit, maar je durft jezelf ook anders te uiten. Grote kans dat je op je bruiloft direct met je lichtblauwe trouwjurk alle aandacht op je vestigt.

De kleur lichtblauw leent zich ook prima voor accessoires. Qua trouwschoenen kun je bijvoorbeeld prima voor witte varianten kiezen. De kleuren wit en lichtblauw staan prachtig naast elkaar.

Een andere optie die je hebt, is om voor donkerblauwe trouwschoenen te kiezen. Door voor een andere blauwe tint te kiezen, creëer je een fraai blauw kleurenpalet. Dit gaat ongetwijfeld ook erg mooi staan.

Jammer genoeg kun je uit nog niet heel veel lichtblauwe trouwjurken kiezen. De meeste trouwjurken worden immers ‘gewoon’ in het wit uitgevoerd.

Toch vind je bij ons in het aanbod meerdere soorten trouwjurken in het lichtblauw. Dat je nu überhaupt al uit meerdere lichtblauwe trouwjurken kunt kiezen, is uiteraard mooi meegenomen.

Hoe kun je een lichtblauwe trouwjurk combineren?

De manier waarop je je lichtblauwe trouwjurk combineert, is volledig aan jezelf. Je kunt voor lichte accessoires kiezen, maar ook prima voor donkere accessoires. En zoals hierboven al aangedragen, kun je ook naar andere blauwe tinten kijken.

Tip: geef wel aan je partner door dat je niet voor een witte trouwjurk gekozen hebt. Het is immers voor de bruidegom 'gebruikelijk' om de kleur van zijn overhemd af te stemmen op de kleur van de trouwjurk. Laat dus aan je partner doorschemeren dat je voor een lichtblauwe trouwjurk gekozen hebt. Dan weet je in ieder geval zeker dat jullie óók qua outfit bij elkaar passen op de grote dag!

 

Accessoires maken elke outfit in ieder geval af. Laat je daarom gerust in onze winkel informeren over de best bijpassende accessoires. Met je trouwjurk in het lichtblauw val je sowieso al op en met de juiste accessoires nog véél meer.

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!