fbpx

Rode trouwjurken

Wij selecteren onze voorraad met zorg uit een hele reeks topmerken, dat maakt onze collectie uniek. In onze winkel heerst een ontspannen en gemoedelijke sfeer en jij bent als toekomstige bruid het stralende middelpunt. Natuurlijk zijn ook familieleden, kennissen of vriendinnen welkom om samen met jou de bruidsjurk uit te kiezen.
Rode trouwjurken

Rode trouwjurken

Veel vrouwen kiezen ervoor om voor een witte trouwjurk te kiezen. Op zich een logische keuze, aangezien dit de meest gangbare keuze is. Het is echter goed voor te stellen dat je het graag anders dan de rest wilt doen. Mocht dat het geval zijn, is bijvoorbeeld een rode trouwjurk aan te raden.

Rode trouwjurken staan voor romantiek. De kleur straalt bovendien veel warmte en gezelligheid uit. Daarnaast valt een rode trouwjurk op elke locatie goed op. Trouw je binnen in bijvoorbeeld een kerk? Met je rode trouwjurk ben je nóg meer het stralende middelpunt. Trouw je buiten? Ook dan komt de kleur rood perfect tot zijn recht; dit is immers één van de mooiste kleuren om in de natuur te zien.

Rode trouwjurken worden in niet al te veel varianten aangeboden. Het is ook zeker niet de favoriet van elke vrouw. Toch is het aan te raden om eens naar ons aanbod van rode trouwjurken te kijken. De trouwjurken in het rood stralen namelijk veel uit en zijn méér dan uniek te noemen.

De voordelen van een rode trouwjurk

Dat je gaat trouwen, doe je uiteraard niet zonder. Je gaat eeuwige trouw aan je geliefde beloven en jullie gaan samen een prachtige dag beleven. Als je hierbij in een rode trouwjurk loopt, val je in ieder geval direct op. Weinig vrouwen durven het om voor een rode trouwjurk te kiezen.

Belangrijk voordeel van de kleur rood is de uitstraling. De kleur rood straalt warmte uit, straalt liefde uit en straalt romantiek uit. Maar, de kleur rood heeft ook een bepaalde charme. Een bepaalde charme die lastig in woorden uit te drukken is. Als klap op de vuurpijl; een rode trouwjurk staat ook nog eens erg stijlvol danwel chique.

Het fijne is ook dat je uit meerdere tinten rood kunt kiezen. Je kunt voor een felrode trouwjurk gaan, maar je kunt ook voor bijvoorbeeld bordeauxrood kiezen. Ongeacht voor welke kleur rood je kiest, trek je met deze jurk alle aandacht. En je maakt een statement. Je laat immers maar even zien dat je graag jezelf bent!

Rode trouwjurken

Wat onze klanten vinden

Fantastisch geholpen! Professioneel, eerlijke prijzen, persoonlijke service en zonder druk. Nog eens super bedankt aan de dames die mijn jurk vonden. Ik ben in de wolken.!

Nona

Zeer veel keuze uit jurken met een vlotte bediening. Het was enorm fijn dat we zelf naar alle jurken mochten kijken, en aankomen en zelf eruit kiezen!

Evelien

Hele ruime keuze! ik heb mijn jurk met de fantastische hulp van de medewerkers op een half uur kunnen kiezen, zelfs zonder afspraak! Hele schappelijke prijzen, zeker een aanrader!

Natalia

Rode trouwjurken

Hoe kun je een rode trouwjurk combineren?

Voor het combineren van accessoires bij een rode trouwjurk heb je meerdere opties. Je kunt voor lichtgekleurde accessoires kiezen, voor donkergekleurde accessoires én voor rode accessoires. Mocht je voorkeur naar rode accessoires gaan, is het advies wel om voor een andere kleur tint te gaan. Een rode tint waarmee je een fraai contrast creëert.

Ben je van plan om in een rode trouwjurk te trouwen? Kom gerust bij ons langs. Bij ons in het aanbod vind je namelijk meerdere fraaie rode trouwjurken. Deze jurken zijn op hun eigen manier uniek en staan je beeldig. Je geniet van romantiek, van liefde, van een chique uitstraling en hopelijk van een prachtige dag.

Tip: informeer je partner wel even over deze gedurfde keuze. Mogelijk kan je partner zijn pak afstemmen op de kleur van je trouwjurk. Dat is namelijk wel gebruikelijk, maar is bij rode trouwjurken niet altijd even makkelijk.

Bezoek onze winkel

Bezoek onze winkel, wij zijn dé grootste bruidsmode outlet van België! Altijd top service & kwaliteit, maar tegen de laagste prijs!
Buitensingel 80, 3920 Lommel, België