fbpx

Korte trouwjurken

Wij selecteren onze voorraad met zorg uit een hele reeks topmerken, dat maakt onze collectie uniek. In onze winkel heerst een ontspannen en gemoedelijke sfeer en jij bent als toekomstige bruid het stralende middelpunt. Natuurlijk zijn ook familieleden, kennissen of vriendinnen welkom om samen met jou de bruidsjurk uit te kiezen.
Korte trouwjurken

Korte trouwjurken

Een korte trouwjurk is sexy, is met name in de zomer ideaal en is in tal van varianten te verkrijgen. Je kunt korte trouwjurken bijvoorbeeld in tal van kleuren aanschaffen; in het wit, in off white of in één van de fellere kleuren. Ongeacht in welke kleur je een korte trouwjurk neemt, steel je met deze jurk de show.

Dit is vooral te danken aan het sexy doch stijlvolle element van zo’n jurk. In zo’n jurk komt je lichaam perfect tot haar recht, waarbij de jurk uiteraard niet té kort moet zijn. In onze winkel vertellen wij je hier meer over, waarbij je ook direct meerdere korte trouwjurken kunt passen.

Waarom voor een korte trouwjurk kiezen?

Al geruime tijd is het gebruikelijk om voor een lange en chique trouwjurk te kiezen. Wil jij het liever echter anders doen? Ga je graag je eigen gang en vind je een lange trouwjurk niet al te fraai? Dan is een korte trouwjurk in de basis al een interessante optie. Met een korte trouwjurk doe je het nét iets anders dan het gebruikelijke.

Daarnaast brengt een korte trouwjurk een prachtige uitstraling met zich mee. Een korte trouwjurk staat sexy, maar staat tegelijkertijd ook stijlvol. Dat laatste is zeker het geval als je de korte trouwjurk met fraaie accessoires combineert.

Ga je in de zomermaanden trouwen? Dan is een korte trouwjurk uiteraard de beste optie voor je. Zo’n jurk is lekker luchtig en past perfect bij het – hopelijk – lekkere weer. Ga je echter in de koudere maanden trouwen? Dan is het wellicht verstandiger om voor een lange trouwjurk te kiezen. Dit is echter iets dat ook afhankelijk van de locatie is.

Korte trouwjurken

Wat onze klanten vinden

Fantastisch geholpen! Professioneel, eerlijke prijzen, persoonlijke service en zonder druk. Nog eens super bedankt aan de dames die mijn jurk vonden. Ik ben in de wolken.!

Nona

Zeer veel keuze uit jurken met een vlotte bediening. Het was enorm fijn dat we zelf naar alle jurken mochten kijken, en aankomen en zelf eruit kiezen!

Evelien

Hele ruime keuze! ik heb mijn jurk met de fantastische hulp van de medewerkers op een half uur kunnen kiezen, zelfs zonder afspraak! Hele schappelijke prijzen, zeker een aanrader!

Natalia

Korte trouwjurken

Aandachtspunten bij een korte trouwjurk

Gaat je voorkeur uit naar een korte trouwjurk? Houd dan goed rekening met de volgende aandachtspunten:

  • Er zijn meerdere lengtes. Je hebt kort en je hebt echt héél kort. Als je voor een hele korte trouwjurk gaat, verdwijnt wellicht het stijlvolle element enigszins.
  • Je hebt de keuze uit meerdere materialen. Gaat je voorkeur uit naar een korte trouwjurk van kant? In zo’n jurk voel je je al helemaal sexy. Of heb je liever een korte trouwjurk van een ander materiaal? De keuze is reuze.
  • Pas op met bukken en hurken. Na de huwelijksvoltrekking is het ongetwijfeld de hoogste tijd om een dansje te wagen. Als je een dansje gaat wagen, moet je wel goed oppassen met bukken, hurken en andere bewegingen. Je jurk is immers behoorlijk kort.

 

Inspiratie opdoen voor korte trouwjurken

Weet je nog niet 100% zeker of een korte trouwjurk daadwerkelijk iets voor jou is? Kom gerust langs in onze winkel om de korte trouwjurken te passen. Als je zo’n trouwjurk aan hebt, zie je pas wat het doet met je lichaam, je zelfvertrouwen en je uitstraling.

Extra aandachtspunt: een jurk hoeft niet altijd dezelfde lengte te hebben. Je kunt ook kiezen voor een jurk die aan de voorzijde korter is dan aan de achterzijde. Of juist net andersom. Je hebt al met al voldoende om uit te kiezen in het aanbod van korte trouwjurken.

Korte trouwjurken

Bezoek onze winkel

Bezoek onze winkel, wij zijn dé grootste bruidsmode outlet van België! Altijd top service & kwaliteit, maar tegen de laagste prijs!
Buitensingel 80, 3920 Lommel, België