fbpx

zwarte trouwjurk

Zwarte trouwjurken

Het is relatief gebruikelijk om op je bruiloft in een witte trouwjurk te verschijnen. Wil je het echter helemaal anders doen? Dan is het een goed idee om eens naar een zwarte trouwjurk te kijken. Waar de meeste mensen een zwarte trouwjurk of een associeren met een begrafenis, is dit niet helemaal waar. Zwarte trouwjurken op een bruiloft zijn uitgesproken, uniek en leveren ongetwijfeld veel complimenten op.

Daarnaast zijn zwarte trouwjurken in vele verschillende soorten en maten te verkrijgen. Kies je voor een zwarte jurk met een open rug, een zwarte kanten trouwjurk of heb je liever een bohemian trouwjurk in het zwart? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een witte trouwjurk en een zwarte trouwjurk zijn absolute tegenpolen van elkaar. Wit is vrij zacht, terwijl zwart juist vrij hard over kan komen. Door de juiste accessoires te dragen, geef je een zwarte trouwjurk echter ook een ‘zachtere’ uitstraling mee.

Een ander kenmerk van een zwarte trouwjurk is de stoere kant. Met een zwarte trouwjurk plaats je echt een statement en richt je alle pijlen op je.

Of je nu een voor een zwarte trouwjurk met open rug kiest of voor gekleurde trouwjurken met zwarte details, alle ogen zullen op jouw gericht zijn. Maar dat is stiekem ook wat je wilt op je grote dag, niet waar? Al met al is een zwarte trouwjurk dus een prima optie.

Daarnaast worden gekleurde trouwjurken steeds populairder en ook de zwarte trouwjurken vallen binnen die trend.

De voordelen van een zwarte trouwjurk

Er zijn verschillende voordelen om te kiezen voor zwarte trouwjurken in plaats van de gebruikelijke witte trouwjurken. Hieronder zetten wij ze voor je op een rijtje:

Je valt op

De kans dat iemand in een zwarte trouwjurk op haar bruiloft verschijnt, is relatief klein. Als jij dit wel doet met een zwarte jurk, plaats je echt een statement. het is niet alleen ontzettend mooi, maar je laat ook zien dat je er bent en dat het jouw grote dag is. Samen met je partner uiteraard.

Perfect te combineren

Een zwarte trouwjurk kun je op een fraaie manier combineren met andere accessoires. Zo kun je voor donkere schoenen kiezen, maar je kunt juist ook voor lichte trouwschoenen kiezen. Door voor lichte schoenen te kiezen, creëer je een fraai contrast wat ontzettend mooi staat bij je zwarte trouwjurk.

Stijlvol

De meeste zwarte jurken die je kunt kopen, zijn uiterst stijlvol. Dit is te danken aan de kleur, maar ook aan de algehele uitstraling van de jurk. Door de donkere kleur (dit telt overigens ook voor een andere donker gekleurde trouwjurk) maak je met een zwarte jurk een mystieke indruk en iets mysterieus. Dit mysterieuze gevoel staat wat ons betreft gelijk aan stijlvol.

Veel mogelijkheden

Tot slot is het een voordeel dat je naast witte trouwjurken tegenwoordig ook meer en meer zwarte trouwjurken kunt kopen. Dit blijkt ook overduidelijk uit ons aanbod; je hebt bij ons de keuze uit meerdere soorten zwarte trouwjurken. Je kunt kiezen uit zwarte jurken met of zonder kant, met of zonder open rug en kiezen uit vele verschillende zwarte jurken in alle denkbare stijlen.

Zwarte trouwjurk
Zwarte trouwjurk met slip

Zwarte trouwjurk combinaties

Voor het combineren van accessoires bij een zwarte trouwjurk heb je veel mogelijkheden. Je kunt bewust voor een compleet donkere stijl op je grote dag gaan, maar je kunt ook een fraai contrast creëren.

Zoals hierboven al aangegeven; dit doe je bijvoorbeeld door lichtere accessoires te kiezen. Hiermee creëer je een ontzettend mooi contrast en richt je alle aandacht op de lichtere accessoires die je draagt.

Vind je een hele zwarte jurk net iets teveel van het goede? Dan kun je ook voor een witte trouwjurk in combinatie met zwarte details kiezen. Of een gekleurde trouwjurk met zwarte details. Of dat iets voor je is, is iets om voor jezelf te bepalen.

Zwarte trouwjurk toen en nu

Een zwarte trouwjurk was lange tijd vrij gebruikelijk om te dragen. Althans; dat was het in een bepaald milieu. Vroeger droegen met name de rijkere vrouwen namelijk een zwarte trouwjurk met open rug.

Vroeger straalde een zwarte trouwjurk macht, rijkdom en mysterie uit. Het liet een mystieke indruk achter bij de aanwezige gasten. Dat doet het nu nog steeds, maar de betekenis is uiteraard wel veranderd.

Wil jij een zwarte trouwjurk kopen? Of heb je interesse in een gekleurde trouwjurk? Bekijk ons aanbod van zwarte- en gekleurde trouwjurken in onze bruidsmode outlet te Lommel of maak een vrijblijvende afspraak! Wij laten jou graag onze collectie zien!

Wil jij een zwarte trouwjurk die op maat gemaakt is? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw perfecte zwarte trouwjurk!

zwarte trouwjurk met kant

Actie van de maand Juni:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!