fbpx

Onze winkel

Topmerken voor een aantrekkelijke prijs

Bij ons in de bruidswinkel vindt u designer bruidsjurken van topmerken, aantrekkelijk geprijsd en daarbij bieden wij zoveel deskundige service, dat we ons zeer beslist met de beste bruidsmodeboetiek kunnen meten. Van uitsluitend gerenommeerde merken kopen wij de meest stijlvolle, originele designer jurken.

Slechts één exemplaar, dus altijd een unieke bruidsjurk

Van elke bruidsjurk is er slechts een exemplaar in onze winkel en deze is dan ook uniek, omdat er niet meer nabesteld kan worden. De voortdurend wisselende bruidsjurken collectie zorgt steeds voor vernieuwing van ons aanbod.

Wat onze klanten vinden

Fantastisch geholpen! Professioneel, eerlijke prijzen, persoonlijke service en zonder druk. Nog eens super bedankt aan de dames die mijn jurk vonden. Ik ben in de wolken.!

Nona

Zeer veel keuze uit jurken met een vlotte bediening. Het was enorm fijn dat we zelf naar alle jurken mochten kijken, en aankomen en zelf eruit kiezen!

Evelien

Hele ruime keuze! ik heb mijn jurk met de fantastische hulp van de medewerkers op een half uur kunnen kiezen, zelfs zonder afspraak! Hele schappelijke prijzen, zeker een aanrader!

Natalia

Wij zijn pas tevreden als een bruid straalt​

Wij nemen alle tijd om met u een keuze te maken uit ons brede en gevarieerde aanbod bruidsjurken. Romantisch, klassiek, modern, van A-Lijn tot Bohemian, voor alle voorliefdes en maten hebben we een verfijnde sortering uit de mooiste collecties.

Iemand meebrengen? Altijd welkom​

Natuurlijk is ook een familielid, kennis of vriendin welkom om met u de ontwerpen te keuren. Wij adviseren niet meer als 3 mensen mee te nemen om niet teveel verschillende meningen te krijgen.

Het kiezen van een trouwjurk is een speciale en emotionele gelegenheid, wees daarom selectief met wie u mee wilt nemen.

Wij assisteren u graag bij het passen en mochten er aanpassingen aan de trouwjurk nodig zijn, dan kan dat in ons eigen atelier.

Hoe gaan we te werk?

Om u alle aandacht te kunnen geven, vragen wij u een afspraak te maken voor uw bezoek. Voor minder dan € 1000,- kunt u een prachtige jurk scoren. Reserveren van een bruidsjapon is niet mogelijk. Betaling geschiedt bij aankoop. Na uw betaling kunt u de bruidsjurk meteen meenemen.

Bruidsaccessoires

Met evenveel plezier helpen wij u ook bij het vinden van passende bruidsaccessoires als een sluier, tiara, bolero of bijouterie. Goedkope trouwjurken koop je bij Bruidsmode Outlet in Lommel.

Gebaseerd op 171 recensies.
Evelyne Serneels
Evelyne Serneels
2022-07-08
Goed geholpen geweest door de verkoopster, ze nam uitgebreid de tijd om met mij op zoek te gaan naar de ideale jurk. Er zijn echter nog wat retoucheringen nodig aan de jurk, pas na de aankoop van de jurk werd vermeld dat ze de retoucheringen niet doen in de winkel maar dat je hiervoor zelf moet langsgaan bij een naaister. Dit was wel wat jammer dat dit niet vooraf werd vermeld. Ze hadden wel een lijst met naaisters waar ze hiervoor regelmatig mee samen werken.
Nancy Dewinter
Nancy Dewinter
2022-06-12
Een fantastische ervaring! Wat fijn is aan deze outlet is dat je zelf mag snuisteren tussen de bruidsjurken. Ik kreeg hulp van een super lieve dame, Esther. Heel geduldig en zo behulpzaam. Ik heb vol overtuiging ‘Yes, to the dress’ gezegd!!
Kim Rutten
Kim Rutten
2022-06-08
Super tevreden! Ik heb een afspraak gemaakt en kon de dag nadien onmiddellijk langskomen. Super goede uitleg gekregen van de verkoopster. Ook mocht ik zoveel jurken passen als ik wou. Uiteindelijk heb ik mijn jurk gevonden door het goede advies.
Joyce Konings
Joyce Konings
2022-06-05
Heel goed geholpen in de winkel! Erg vriendelijk, behulpzaam en eerlijk! Ik heb mijn droomjurk gevonden!
Nel Romijn
Nel Romijn
2022-05-30
Marcella Nelissen
Marcella Nelissen
2022-05-25
Heel fijne ervaring,heel behulpzaam en vriendelijk
Hans Morsink
Hans Morsink
2022-05-21
Fijne medewerkers goed geholpen
Carole HK
Carole HK
2022-05-10
Very friendly people. Be aware it is still an outlet, you will not receive the same service as in a normal bridal shop. You are able to go through the dresses yourself. Maybe call in advance for the date of new incoming dresses. This way you have the most of new options available.
Li-yen Wong
Li-yen Wong
2022-05-10
The shop has a large range of dresses and the lady was very helpful in trying to find a dress suited for me. She picked a few that I liked and allowed me to try on many dresses but I found the dress that I liked the most! I highly recommend, they were not pushy and gave alot of good ideas and advice. Thank you Bruidsmode Outlet!
Leentje Meelberghs
Leentje Meelberghs
2022-05-08
Ik werd super goed geholpen. Ik mocht zelf ook in de rekken gaan kijken en ze namen de tijd. (afspraak gemaakt) Ik had moeite om te kiezen tussen 2 jurken (1 iets duurdere ) en ze waren eerlijk en keken niet naar het budget, maar naar de ‘look’. Ik ben met de iets goedkopere jurk geslaagd, maar ik voélde me er fan-tas-tisch in! Dankjewel Bruidsmode Outlet in Lommel ! TOP top top !

Om u alle aandacht te kunnen geven, vragen wij u een afspraak te maken voor uw bezoek.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruik maakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze  privacyverklaring