Over onze bruidswinkel

“Met het openen van onze Bruidsmode Outlet te Lommel, werd voor mij een droom werkelijkheid. Ruim 25 jaar ervaring breng ik mee samen met mijn liefde, passie en niet-aflatende belangstelling voor het bruidsmodevak. Voor mij is het steeds een feest om een bruid te zien stralen in een van de prachtige trouwjurken creaties.

foto zaakvoerder trouwjurken outlet
foto van onze bruidsmode outlet

De Bruidsmode Outlet

De Bruidsmode Outlet is een uniek concept in de bruidsmodewereld. Wij hebben alleen nieuwe en moderne bruidsjurken van de bekende merken en modehuizen tot wel 70% goedkoper.

We hebben een ruime en vaak wisselende collectie trouwjurken van diverse bekende merken. Je vindt gegarandeerd de trouwjurk die bij jouw stijl past. Ons aanbod is modern, gevarieerd en betaalbaar.

Tot ziens bij ons in de bruidswinkel in Lommel!

De grootste outlet bruidswinkel van Belgie

Wij verwelkomen je graag bij bij dé grootste outlet Bruidswinkel van België! Wij presenteren op 500 m2 vierkante meter trouwjurken van bekende merken tegen zeer lage prijzen! Maar dan wel full-service! 

Bezoek onze winkel!

Bezoek onze winkel, wij zijn dé grootste bruidsmode outlet van België! Altijd top service & kwaliteit, maar tegen de laagste prijs!
Buitensingel 80, 3920 Lommel, België

Trouwjurken al vanaf € 299,- 

In de Bruidsmode Outlet vind je altijd 1000 trouwjurken met prijzen vanaf de € 299,- 

Je kunt op je gemak en eigen tempo de bruidsjurken bekijken.
• We zijn erg trots op onze collectie en daarom ook zuinig op onze jurken.
• En er hangen meer dan 1000 prachtige trouwjurken in onze winkel en onze stylistes weten perfect waar alles hangt qua maat en stijl
• We geven onze klanten graag persoonlijke aandacht, ondanks dat we ‘’outlet’’ zijn! 

Uiteraard geven onze stylisten bij het passen deskundig advies.

Outlet bruidsmode

Ons unieke concept met outletbruidsmode is revolutionair in de bruidsmodebranche. Wij hebben in onze winkel namelijk enkel nieuwe, nog nooit gedragen trouwkleden. Dus geen pasjurken of tweedehands bruidsjurken. Natuurlijk uitsluitend topkwaliteit van bekende merken, maar dan stukken voordeliger! Trouwen is immers al duur genoeg.

In onze voortdurend wisselende collectie trouwkleden ga je samen met onze stylist aan de slag om de trouwjurk te vinden die bij jouw stijl past.

Onder het genot van een kop goede koffie heten wij u welkom in onze bruidsmodezaak!

Trouwen in western stijl
bohemian jurk

Wekelijks leveringen van de nieuwste collecties

De collectie bestaat enkel uit nieuwe bruidsjurken. Je vind bij ons dus ook bruidsjurken van de bekende merken en modehuizen. Korting tot maar liefst 70%.

Nergens goedkoper te vinden.

Wij nodigen je van harte uit deze zeer betaalbare collectie te komen bekijken.

Adres:
Buitensingel 80
3920 Buitensingel

Bij De Bruidsmode Outlet werken we op afspraak. Maak een afspraak via ons afspraakformulier. Je bent altijd van harte welkom in onze bruidswinkel in Lommel.

Hou er rekening mee dat het op zaterdag drukker kan zijn dan op doordeweekse dagen. Maar maak je geen zorgen, onze stylisten maken altijd tijd voor jou. Terwijl je wacht, kan je alvast rondkijken in onze winkel en genieten van verse koffie en thee.

Openingstijden:

Om u alle aandacht te kunnen geven,
vragen wij u een afspraak te maken voor uw bezoek.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruik maakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring