fbpx

3 variaties op huwelijksuitnodigingen – De voorbereidingen voor het huwelijk zijn in volle gang. Veel dingen zullen al van het lijstje zijn gestreept. Ook het bezoekje aan de bruidswinkel is gebracht. Heb je ook aan de huwelijksuitnodigingen gebracht? Dé manier om gasten uit te nodigen.

Bovendien kunnen gasten de aangegeven datum voor jullie huwelijk vrijhouden. Zijn de standaard uitnodigingen wat jou betreft afgezaagd? In dit blogbericht vindt je 3 variaties op huwelijksuitnodigingen.

Waarom huwelijksuitnodigingen? 

De meeste huwelijksvoorbereidingen liggen voor de hand. Locatie, decoratie en fotograaf bijvoorbeeld. Ook bruidskledij Antwerpen staat hoog op het lijstje. Huwelijksuitnodigingen lijken voor de hand liggend. Het ‘waarom’ is echter nog een vraagteken.

Ruim van tevoren worden huwelijksuitnodigingen verstuurd. Dit om de gekozen gasten daadwerkelijk uit te nodigen. Bovendien beschikt deze over waardevolle informatie. Waaronder de huwelijksdatum, de tijd en de locatie. Ook kan de uitnodiging worden voorzien van verdere informatie. Bijvoorbeeld de dresscode, het verloop van de dag en eventuele cadeautips.

3 variaties op huwelijksuitnodigingen 

Er zijn verschillende mogelijkheden. De huwelijksuitnodigingen kunnen naar persoonlijke smaak worden aangepast. Iets wat past bij jullie als bruidspaar. En wat past bij de dag zelf. Een gedrukte kaart? Misschien ben je op zoek naar iets vernieuwends. We willen een aantal ideetjes met je delen. Als inspiratie.

Maak een filmpje

Hoe leuk is het om samen een filmpje op te nemen? Gebruik deze als huwelijksuitnodiging. Leuk om samen te doen of één van jullie. Nodig hierin jullie gasten persoonlijk uit. Laat de datum, het tijdstip en de locatie hierin weten.

Houd het neutraal of bedenk een creatief concept. Vervolgens kan het op een gewenste manier verzonden worden. Bovendien bespaart het de nodige kosten.

Fotoshoot 

Met foto’s kun je erg creatief zijn. Gebruik een toffe foto als huwelijksuitnodiging. Als gedrukte kaart of digitaal. Je kunt er verschillende kanten mee op. Vervolgens kan deze naar eigen wens worden bewerkt.

Boek bijvoorbeeld een romantische fotoshoot in de buitenlucht óf laat jullie als filmposter fotograferen.

Handgeschreven brief

Niets is zo persoonlijk als een handgeschreven brief. Waarom deze niet inzetten als huwelijksuitnodiging? Ook deze kun je persoonlijk inrichten. Met alleen belangrijke informatie of met een prachtige tekst. Misschien kun je wel kalligraferen.  

Door ze zelf op de bus te doen, houd je het persoonlijk en kun je wederom de kosten laag houden.

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!