fbpx

Het verhaal van: Shana & Ayhan

Toen mijn ondertussen man mij ten huwelijk gevraagd heeft droomde ik al van het uitzoeken van de perfecte jurk.
Ik was vastbesloten om bij Bruidsmode Outlet Lommel te gaan omdat ik al veel mooie dingen online voorbij had zien komen. Samen met een vriendin en mijn mama gingen we nar de pasafspraak. Het was gelukkig ook maar een half uurtje rijden, dus niet zo ver. 

Veel keuze om te passen

Ik wist ongeveer welke stijl ik wilde; iets met kant, parels en bandjes op de schouder en geen breed kleed maar wel een sluier. Hiervoor heb ik dan ook de Bruidsmode Outlet Lommel gekozen omdat ik online al veel van die kleedjes had zien passeren. Zelf heb een klein maatje waardoor er veel keuze was en dus veel heb kunnen passen om de perfecte jurk te vinden. In totaal heb ik wel 10 jurken gepast! Ik ben dan ook zeer goed geholpen ze wisten direct mijn smaak en zeer vriendelijk echt een aanrader! Op 23 juli stond ik dan in mijn droomjurk! Mijn man was super fier op mij. 

Deel Jouw Bruidsverhaal

Heb je onlangs je trouwdag gevierd met een jurk van Bruidsmode Outlet? Wij horen graag jouw verhaal! Vul het formulier in en voeg foto’s van je grote dag toe. Jouw ervaring kan andere bruiden inspireren en helpen bij hun zoektocht naar de perfecte jurk.

Bruidspaar in het bos

Direct een pasafspraak maken?

JA, ik wil op tijd een pasafspraak maken en 1,5 uur een persoonlijke styliste tot mijn beschikking hebben.