fbpx

Het verhaal van: Lien & Yannick

Na een wat mindere ervaring in een andere bruidswinkel waar ik me erg onder druk gezet voelde, kwam ik terecht bij De Bruidsmode Outlet Lommel. Wat een verschil in aanpak. Ik voelde mij meteen op mijn gemak en de styliste luisterde naar wat ik in gedachten had.

Er werd naar me geluisterd

Op korte tijd had ik al heel wat jurken gepast. De styliste luisterde naar mijn wensen en ze voelde perfect aan wat ik bedoelde. Zonder mij te beïnvloeden hielp ze mij, een eeuwige twijfelaar, om de juiste keuzes te maken. Uiteindelijk bleven er nog twee jurken in de running waar ik mij goed in voelde. De styliste nam de tijd om deze allebei nog eens te passen. Zo kon ik de knoop doorhakken en vond ik mijn droomjurk.

Liefde voor haar job

Achteraf werd de jurk door de naaister op maat aangepast tot hij perfect zat. Dit koste heel wat tijd maar ze deed dit met zoveel liefde voor haar job waardoor ik er helemaal gerust in was.

Met toch nog een bang hartje voor de reactie van Yannick, ging ik op de dag van de trouw de trap af in mijn ouderlijk huis. Al deze twijfels waren voor niets nodig toen ik de verliefde blik in zijn ogen zag. Ik wist meteen, ik heb de juiste keuze gemaakt.

Deel Jouw Bruidsverhaal

Heb je onlangs je trouwdag gevierd met een jurk van Bruidsmode Outlet? Wij horen graag jouw verhaal! Vul het formulier in en voeg foto’s van je grote dag toe. Jouw ervaring kan andere bruiden inspireren en helpen bij hun zoektocht naar de perfecte jurk.

Bruidspaar in het bos

Direct een pasafspraak maken?

JA, ik wil op tijd een pasafspraak maken en 1,5 uur een persoonlijke styliste tot mijn beschikking hebben.