fbpx

Het verhaal van: Sharon & Stan

Het begon allemaal 18 november 2023, ik werd ten huwelijk gevraagd door mijn partner. Als klein meisje heb je natuurlijk al vaak nagedacht over een jurk en hoe je graag zou willen trouwen. Ik dus ook. Ik zag het al helemaal voor me, een prinsessenjurk op een kasteel en droomde over groot, echt als een sprookje. In 2020 heb ik eens voor de gekkigheid met mijn ex partner gekeken voor jurken en die ook opgeslagen. Helemaal niet meer aan gedacht dat ik deze had bewaard.

Ik heb toch een maatje meer

Maar goed 18 april 2024 ben ik samen met mijn moeder en beste vriendin naar Lommel gereden nadat mijn moeder al eens online had gekeken, en ik toch een maatje meer heb. Van ons uit was het ongeveer 45 minuten rijden. Eigenlijk wist ik niet goed wat ik zocht, enkel dat ik kant wou en een mooie halslijn. Ik heb iets van 12/13 jurken aangehad. Ik had er een waarvan ik dacht als daar bandjes aanzitten dan wil ik deze, prachtige mooie harthalslijn maar dat jasje was een no-go voor mij.

Alle clichés zijn waar

Maar de eigenaresse had nog een jurk apart liggen en vroeg aan de styliste die mij hielp of ik die al aan had gehad, deze had ik nog niet aangehad, maar oke we gaan hem passen. Niet in de veronderstelling dat dit de jurk zou zijn. Ik deed de jurk aan, de styliste hielp mij met de jurk te sluiten en keek in de spiegel, het raakte mij. Dit was DE jurk. Alle clichés zijn waar, je voelt als het je jurk is. Ik moet zeggen, mijn moeder en mijn beste vriendin hadden beide zoiets van, ja dit ben jij, dit is jou jurk. En zo geschiet, ik ging naar huis en I said Yes tot the dress. 

Elk pas moment dat ik had bij de naaister verheugde ik mij enorm om weer mijn jurk aan te mogen. En nu, nu hangt hij op een paspop zodat ik iedere dag mijn jurk kan bekijken en moet ik mij inhouden om hem niet aan te trekken hihi.

De stylisten in de zaak zijn enorm behulpzaam, geven je zelfvertrouwen een boost en laten jou zien hoe mooi je bent. Want iedereen is mooi zoals hij of zij is! Qua prijs, is er voor ieder budget een jurk te krijgen, het is maar net wat je wilt uitgeven. Qua prijs-kwaliteit verhouding heb je prachtige jurken.

 
De reactie op de bruiloft waren echt fantastisch, mijn schoonfamilie en andere vrienden hadden niet verwacht tot ik voor zo’n diepe uitsneden bij de hals zou gaan, maar waren wel enorm verrast en vonden mij er geweldig uitzien. Ik straalde de hele dag in die geweldige jurk. Mijn man zijn eerste reactie, ‘soww dat is een diepe uitsnede voor jouw, dat ben ik niet gewend, maar wat zie je prachtig uit. Nu ben je voor altijd van mij…’ smeltmomentje, mega lief. Nu zijn we getrouwd en gaan wij een mooie toekomst tegemoed net als alle bruidjes die slagen voor hun jurk voor de mooiste dag in hun leven.

Deel Jouw Bruidsverhaal

Heb je onlangs je trouwdag gevierd met een jurk van Bruidsmode Outlet? Wij horen graag jouw verhaal! Vul het formulier in en voeg foto’s van je grote dag toe. Jouw ervaring kan andere bruiden inspireren en helpen bij hun zoektocht naar de perfecte jurk.

Bruidspaar in het bos

Direct een pasafspraak maken?

JA, ik wil op tijd een pasafspraak maken en 1,5 uur een persoonlijke styliste tot mijn beschikking hebben.