fbpx

Top 5 trouwjurken trends van 2025

Ben je op zoek naar de perfecte trouwjurk voor jouw grote dag in 2025? De nieuwste bruidsmode zit vol met opvallende details en verrassende stijlen. Of je nu houdt van klassiek, glamoureus of modern, er is voor elke bruid een trend die haar unieke stijl weerspiegelt. We hebben de top 5 trouwjurken trends van 2025 voor je op een rijtje gezet. Lees verder en ontdek welke van deze trends perfect bij jou passen!

1. Bijzondere mouwen

Dramatische mouwen zijn dit jaar een belangrijk statement, met opties zoals pofmouwen, afneembare mouwen en kanten details. Deze mouwen voegen een speelse en opvallende twist toe aan de trouwjurk​.

Trouwjurk
Trouwjurk

2. Korset-tops

Het korset keert sterk terug, met gestructureerde lijfjes die een prachtig silhouet creëren. Of het nu gaat om romantisch kant of strakke stoffen zoals satijn, deze tops geven een sexy, vrouwelijk en elegant effect

3. 3D-bloemen en kant

Kant blijft populair, maar wordt nu gecombineerd met opvallende 3D-bloemenapplicaties. Dit voegt textuur en diepte toe, waardoor jurken er romantisch en luxe uitzien.

4. Trouwjurken met glitter

Glitter is dit jaar niet weg te denken uit de bruidsmode. Of het nu gaat om subtiele accenten of jurken volledig bedekt met sprankels, deze trend voegt een vleugje glamour toe aan elke look. Hoe dan ook, je zult gegarandeerd stralen als een echte prinses op je grote dag.

trouwjurk met glitter

5. Strikken

Strikken worden een speelse en elegante toevoeging aan trouwjurken. Van kleine details tot grote statement-strikken, ze kunnen op allerlei manieren worden verwerkt in het design, zoals op de rug, taille of schouders​. 

Trouwjurk met strik
Heb je jouw favoriete trend gevonden en kun je niet wachten om verschillende stijlen uit te proberen? Maak dan nu een pasafspraak! Onze styliste staan klaar om je te helpen de perfecte jurk te vinden die bij jouw stijl en trouwdag past. Plan je afspraak en ontdek jouw droomjurk met de nieuwste trends van 2025 tegen outletprijzen.

Direct een pasafspraak maken?

JA, ik wil op tijd een pasafspraak maken en 1,5 uur een persoonlijke styliste tot mijn beschikking hebben.