fbpx

 

Vaak als je als bruid in onze bruidswinkel komt, word je een beetje overrompeld. De meer dan 2000 bruidsjurken zijn verspreid over meer dan 500 vierkante meter, waar begin je de zoektocht naar die ene perfecte jurk? Onze stylisten helpen je natuurlijk zo goed mogelijk, maar ook voor hen is het handig als ze weten wáár ze moeten zoeken. In deze blog geven we je enkele tips waardoor je goed voorbereid naar onze outlet komt! 

Maak een moodboard met trouwjurken

 

Een trouwjurk moet uiteraard mooi staan en vaak selecteren bruidjes ‘hun’ bruidsjurk als eerste dan ook op hoe deze eruit ziet. Als je foto’s bekijkt van trouwjurken weet je direct wat je wel en niet mooi vindt. Sla de afbeeldingen op of knip de plaatjes uit die je aanspreken en neem ze mee naar onze outlet. Geen zorgen, we hebben bruidsjurken in elke stijl hangen, dus je hoeft niet bang te zijn dat de jurken die jij mooi vindt niet in onze collectie bruidsjurken zitten. Onze stylisten weten aan de hand van jouw moodboard precies waar ze in de winkel moeten zoeken voor je. 

Welke stoffen zijn prettig voor de bruidsjurk?

Met het moodboard heb je al gekeken wat je mooi vindt, maar het is ook belangrijk wat prettig draagt. Naast het draagcomfort doen verschillende stoffen ook veel met de uitstraling van de bruidsjurk. Zo heb je trouwjurken van satijn, zijde, brokaat, kant, chiffon, tule en nog veel meer. Elke stof heeft unieke eigenschappen en bovendien draagt het ook allemaal anders. Zoek eens uit wat het beste bij je past, waar je jezelf het prettigste bij voelt en dan kunnen onze stylisten van onze bruidsmode outlet de jurken opzoeken die van deze stoffen zijn gemaakt.

Over Bruidsmode Outlet

Bij Bruidsmode Outlet hebben we 500 vierkante meter met meer dan 2000 goedkope trouwjurken van verschillende Europese designers. De prijzen beginnen al bij € 299! De keuze is dus enorm. Onze stylisten nemen alle tijd om jouw droomjurk te vinden. Maak een vliegende start door goed voorbereid bij onze bruidswinkel te komen. Jouw droomjurk is binnen handbereik! 

Psst… Wil je ook goedkoop uit zijn voor je bruidegom? Bekijk onze Wedding Deal voor hem & haar!

Actie van de maand Juni:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!