fbpx

Beste bruidsfotograaf: Tips voor het vinden van de beste bruidsfotograaf

Staat voor jullie binnen de grote dag op de planning? Erg leuk! Om van deze dag helemaal een onvergetelijke herinnering te maken, is het wenselijk dat alle zaken goed geregeld zijn. Zo is het advies om tijdig naar een trouwlocatie op zoek te gaan én om beide mooie trouwringen uit te zoeken. Een ander voorbereidingspunt dat je moet treffen, is het uitzoeken van een goede bruidsfotograaf. De beste bruidsfotograaf brengt meerdere voordelen met zich mee:

  • Je merkt hem/haar nagenoeg niet op tijdens jullie bruiloft. Een goede bruidsfotograaf weet hoe hij/zij zich het beste gecamoufleerd op de bruiloft rond kan bewegen. De fotograaf staat hierdoor nooit prominent in beeld, maar maakt wel de meest mooie foto’s.
  • Waardevolle herinneringen. Jaren later denk je ongetwijfeld nog vaak aan je bruiloft terug. Dit gaat in de vorm van herinneringen die zich in je hoofd hebben gevormd, waarop foto’s een prachtige aanvulling vormen. Met fraaie bruidsfoto’s creëer je waardevolle herinneringen.

 

Met onderstaande tips vind je snel de juiste fotograaf voor jouw bruiloft.

Tip 1: doe navraag in je omgeving

Je bent ongetwijfeld niet de eerste die gaat trouwen. Doe daarom in je omgeving navraag of iemand een goede bruidsfotograaf kent. Grote kans dat zich in je netwerk mogelijk al een bruidsfotograaf bevindt.

Tip 2: vraag een portfolio op

Op jullie grote dag moet alles perfect zijn. Dit geldt voor de gehele setting, maar óók voor de foto’s. Voordat je een bruidsfotograaf vastlegt, is het advies daarom om zijn/haar portfolio op te vragen. Aan de hand van dit portfolio krijg je een duidelijke indruk van de stijl/foto’s van de fotograaf. Je kunt vervolgens snel genoeg bepalen of dit wel of niet op je wensen aansluit.

Tip 3: overweeg om twee fotografen in te schakelen

Ben je van plan om jullie bruiloft groots aan te pakken? Dan is het wellicht verstandig(er) om twee fotografen in te schakelen. Door twee fotografen in te schakelen, wordt elk moment perfect vastgelegd. Dit gebeurt in sommige gevallen bovendien uit twee hoeken, waardoor echt de hele bruiloft in beeld vastgelegd wordt. Prachtig!

Tip 4: bespaar niet onnodig

Trouwen is een behoorlijk dure aangelegenheid. Je moet veel geld aan de trouwlocatie uitgeven, maar ook aan de bruidsfotograaf. Althans, dat is het geval als je de beste bruidsfotograaf in wilt huren. Wij adviseren je om hier niet onnodig op te besparen. Durf in de beste bruidsfotograaf te investeren; zo’n fotograaf is zijn/haar prijskaartje dubbel en dwars waard.

Bonustip: pas de outfits op elkaar aan

Wil je jullie foto’s nóg mooier maken? Dan heb je niet alleen een goede bruidsfotograaf nodig, maar jullie hebben ook nog de perfecte outfits nodig. Het advies hierbij is om de outfits op elkaar aan te passen.

Vind je in ons aanbod een prachtige off white trouwjurk? Zorg ervoor dat je partner dit te weten komt, zodat hij een off white overhemd aan kan doen. Dat is een simpel voorbeeld van het afstemmen van de outfits. Dit komt de foto’s alleen maar ten goede. Goedkope trouwjurken shop je bij ons in Lommel!

Actie van de maand Juni:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!