fbpx

Zwarte trouwjurk met blauwe accenten

Blauwe trouwjurk

Baan je het liefste je eigen paden? En ga je daarom niet graag voor het gebruikelijke? Dan kijk je waarschijnlijk niet eens om naar witte trouwjurken. Witte trouwjurken zijn immers uitgegroeid tot de standaard, maar vallen niet bij elke vrouw in de smaak. Ben je zelf ook op zoek naar net iets anders? Dan kun je eens kijken naar een blauwe trouwjurk.

Belangrijk voordeel van een blauwe trouwjurk is de uitstraling. Een blauwe trouwjurk valt op, je maakt hier een statement mee en je bent uniek. Als je jaren later naar de foto’s van de bruiloft kijkt, ben je ongetwijfeld (erg) blij met je blauwe trouwjurk.

Wist je dat de kleur blauw ook symbool staat voor betrouwbaarheid en liefde? Door voor een blauwe trouwjurk te kiezen, straal je dus al direct liefde naar je partner uit. Daarnaast staat blauw ook nog voor kalmte en rust. Uiteraard maakt het hierbij wel enigszins uit voor wat voor blauwe tint je kiest.

 

De voordelen van een blauwe trouwjurk

Is het heel gebruikelijk om voor een blauwe trouwjurk te kiezen? Nee, dat valt mee. Toch zijn er talloze redenen waarom je juist wel voor een blauwe trouwjurk zou moeten kiezen:

  • Stijlvol, romantisch en betrouwbaar. De kleur blauw straalt een hele hoop uit. De termen stijlvol, romantisch en betrouwbaar zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Dit zijn uiteraard wel termen die perfect bij een bruiloft horen.
  • Veel blauwe tinten. Als je voorkeur naar een blauwe trouwjurk uitgaat, ben je er nog niet. Je hebt namelijk uit veel blauwe tinten de keuze. Wat voor jou de gewenste blauwe tint is, is iets waar je zelf achter moet komen. Gelukkig kun je in onze winkel naar hartenlust blauwe trouwjurken passen!
  • Je maakt een statement. Met een blauwe trouwjurk maak je absoluut een statement. Je laat even zien dat je niet altijd voor de gebaande paden kiest. En je laat ook zien dat je op de grote dag in de belangstelling wilt staan. Dat sta je sowieso wel, maar met een trouwjurk in het blauw nog veel meer.
Zwarte trouwjurk met blauwe accenten
blauwe trouwjurk

Hoe kun je een blauwe trouwjurk combineren?

Een ander voordeel van een blauwe trouwjurk is in de combinatiemogelijkheden te vinden. Ongeacht voor welke blauwe tint je kiest, kun je uit heel veel combinatiemogelijkheden kiezen. Je kunt bijvoorbeeld voor witte-, zwarte of blauwe trouwschoenen kiezen. Gaat je voorkeur uit naar blauw? Kies dan wel voor een blauwe tint die fraai bij de kleur blauw van je trouwjurk past.

Verder is het advies om dit vooraf even aan je toekomstig man te laten weten. Het is namelijk gebruikelijk dat je man zijn overhemd op de kleur van je jurk afstemt. Als je voor een blauwe trouwjurk kiest, levert dit mogelijk enige hoofdbrekens op bij je partner. Als je partner je eenmaal in je trouwjurk in het blauw ziet staan, wordt hij weer net zo verliefd als op de eerste dag.

Spreekt een blauwe trouwjurk je aan? Check direct ons aanbod van prachtige trouwjurken in deze unieke kleur!

 

Actie van de maand Juni:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!