fbpx

Het verhaal van: Anke & Sven

Ik ken de Bruidsmode Outlet in Lommel als bruidswinkel omdat we er 20 min vanaf wonen en regelmatig wel eens langs de winkel passeren. Graag wilde ik hier eens komen kijken voor een bruidsjurk, maar eigenlijk vooral om ideeën op te doen en te kijken wat voor soort jurk bij me zou passen.

Opslag verliefd

Enkele dagen voor mijn afspraak bij Bruidsmode Outlet Lommel werd er een bruidsjurk gedeeld op hun Facebook en ik was hier helemaal verliefd op. Toen ik de winkel binnen kwam samen met mijn mama, mijn zus en mijn beste vriendin hing deze jurk op een paspop en ik vond dit nog altijd een fantastisch mooie jurk. Ik heb eerst 3 andere jurken aangehad waar ik geen connectie mee had totdat de styliste zei dat ze de jurk van de paspop ging afhalen. Ze was de jurk nog maar aan het dicht knopen van achter en ik wist dat dit mijn jurk was! Aan de reactie van iedereen die mee was wist ik dat ook zij het een mooie jurk vonden en zij zagen me ook stralen in deze bruidsjurk. Ik heb dus bij mijn eerste pasafspraak volmondig “ja” gezegd tegen mijn droomjurk!

Wat zou mijn toekomstige man vinden van mijn jurk?

De styliste had op voorhand mijn budget gevraagd voor mijn bruidsjurk dus mijn bruidsjurk viel hier mooi binnen. Ik zelf was super tevreden met mijn bruidsjurk maar ik kon niet inschatten wat mijn toekomstige man hiervan zou vinden omdat het toch wel een speciale jurk was. Maar op de dag van de bruiloft zelf had ik al snel door dat mijn bruidsjurk was goedgekeurd. Ik heb vele positieve reacties gehad over mijn jurk en heb me ook een echt bruidje gevoeld op onze onvergetelijke dag. Dankjewel aan de Bruidsmode Outlet in Lommel voor het helpen uitzoeken van mijn droomjurk!

Deel Jouw Bruidsverhaal

Heb je onlangs je trouwdag gevierd met een jurk van Bruidsmode Outlet? Wij horen graag jouw verhaal! Vul het formulier in en voeg foto’s van je grote dag toe. Jouw ervaring kan andere bruiden inspireren en helpen bij hun zoektocht naar de perfecte jurk.

Bruidspaar in het bos

Actie van de maand Juni:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!