fbpx

Het verhaal van: Annelien & Giorgio

Ik ben bij De Bruidsmode Outlet Lommel terechtgekomen via social media. Ik volgde jullie al een aantal jaren omdat ik zag dat jullie heel mooie trouwjurken hadden en er een goede prijs voor was! Ikzelf kom van Stekene dus ik moest zeker 1 uur en 15 minuten rijden met de auto maar vond dit helemaal niet erg aangezien mijn mama en mijn zus, die getuigen was op onze trouw, mee gingen met mij, dus het was een leuk uitstapje!

Van alles gepast

Ik had een bepaald iets van trouwjurk in mijn gedachten maar het is helemaal iets anders geworden. Ik heb verschillende jurken gepast, met bandjes zonder bandjes, veel tule of net heel weinig, allemaal verschillende en had toen altijd verteld ‘ik wil geen trouwjurk waar er een kleur in zit’ en wat heb ik uiteindelijk gekozen? Een trouwjurk met een zacht kleurtje erin, super super super mooi en was ik helemaal verkocht! De styliste die mij hierbij heeft geholpen was heel vriendelijk en behulpzaam. Was ook een heel lieve en eerlijke dame. Kortom, zij heeft mij kunnen overtuigen van mijn trouwjurk die ik normaal nooit zou genomen hebben en heb dit wel gedaan aangezien deze zo mooi was! Ik was opslag verliefd. De prijs was zeker goed voor mijn trouwjurk want het was al een modelletje voor 2025.

Veel traantjes gevloeid van blijdschap

Niemand wist hoe mijn jurk eruit zag, dus voor iedereen was het een verassing. Alleen mijn mama en zus (mijn getuigen), die mee naar de pasafspraak waren, wisten hoe mijn jurk eruit zag. Mijn partner wist helemaal niks van mijn trouwjurk! Maar wow wat was hij overdonderd, heeft zelfs een traantje weggepinkt en ik natuurlijk ook! Ook mijn papa had mijn trouwjurk nog niet gezien en mijn andere zussen ook dus voor hen was het ook allemaal een verrassing maar een leuke verrassing, die dag zijn er veel traantjes gevloeid maar allemaal van blijdschap uiteraard!
Iedereen was er over te spreken! Ze vonden dat ik er prachtig uit zag dus dat deed heel veel want ik was zelf ook nog steeds overdonderd toen ik ze eindelijk mocht aantrekken, prachtig gewoon! We hebben een heel mooi trouwfeest gehad en de foto’s mogen er ook wezen, een heel leuke herinnering om de foto’s terug te kunnen bekijken in mijn prachtige trouwjurk!
Ik zou ook iedereen aanraden om naar De Bruidsmode Outlet te Lommel te gaan, voor ieder wat wils en goede service!

Deel Jouw Bruidsverhaal

Heb je onlangs je trouwdag gevierd met een jurk van Bruidsmode Outlet? Wij horen graag jouw verhaal! Vul het formulier in en voeg foto’s van je grote dag toe. Jouw ervaring kan andere bruiden inspireren en helpen bij hun zoektocht naar de perfecte jurk.

Bruidspaar in het bos

Actie van de maand Juli:

Koop je droomjurk, vanaf €799,- en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!