fbpx

Het verhaal van: Bieke & Nick

Zodra onze trouwplannen concreet werden ging ik opzoek naar een betaalbare jurk. Na twee kindjes en een renovatieproject hadden we geen al te groot budget. Via kennissen, die hier ook een trouwjurk hadden gekocht, kwam ik bij de Bruidsmode Outlet Lommel terecht. Dit was meteen ook de eerste bruidswinkel die ik bezocht. Ik moest een uur hiervoor rijden maar voor de perfecte jurk had ik dat er voor over.

Geschenk uit de hemel

Samen met mijn moeder, grootmoeder en beste vriendin boekte ik een afspraak en kwam ik voor het eerst in contact met Jose. Een geschenk uit de hemel. Ik had via Pinterest al wat inspiratie opgedaan en zei dat ik opzoek was naar een aansluitende jurk en geen prinsessenkleed. Deze vrouw kon mijn gedachte lezen en de eerste jurk die ik aantrok was meteen perfect. In totaal heb ik maar drie jurken gepast, want de eerste jurk was hem dus gewoon al! Ik had geluk dat mijn grootmoeder mijn trouwjurk cadeau heeft gedaan en we bleven rond het budget dat we eerst in gedachten hadden. Na enkele aanpassingen werd de jurk helemaal zoals ik me altijd al voorstelde: simpel en elegant, zonder al te veel poespas.

Deel Jouw Bruidsverhaal

Heb je onlangs je trouwdag gevierd met een jurk van Bruidsmode Outlet? Wij horen graag jouw verhaal! Vul het formulier in en voeg foto’s van je grote dag toe. Jouw ervaring kan andere bruiden inspireren en helpen bij hun zoektocht naar de perfecte jurk.

Bruidspaar in het bos

Actie van de maand Juli:

Koop je droomjurk, vanaf €799,- en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!