fbpx

Het verhaal van: Brenda & Lorenzo

Toen de feestzaal voor ons huwelijk geboekt was, droomde ik al van het uitzoeken van de perfecte jurk. Ik was vastbesloten dat mijn jurk simpel, maar chic moest zijn. Het moest volledig “Brenda” uitschreeuwen. Jammer genoeg heb ik geen maatje nul en was mijn budget gelimiteerd. Ik ging dus op zoek naar mijn droomjurk met mijn eigen lichaam en budget. Geen makkelijke taak. Ik had al verschillende stijlen op Pinterest opgezocht en had mijn keuze al gemaakt. Ik kon perfect omschrijven welke soort jurk ik wou: niet te veel kant, wit, simpel, satijn, wat pareltjes en verhullend voor de armen. 

Waarom bij Bruidsmode Outlet?

Op Facebook kwam ik de pagina van Bruidsmode Outlet tegen. Een gamma met vele verschillende jurken die betaalbaar zijn EN voor elk lichaam een perfect passende jurk kunnen aanbieden. Klonk veelbelovend, dus maakte ik een afspraak. Ondanks de afstand, was ik vastbesloten om met mijn ouders en getuige naar Lommel te rijden (ik ben zelf van Begijnendijk, dus toch wel een eindje). Het was de eerste winkel die ik bezocht, waardoor ik er met een open idee inging. Je weet wat ze zeggen, je doet best meerdere winkels vooraleer je DE jurk koopt.

Bruidspaar
Bruidspaar
Bruidspaar
Bruidspaar

Onmiddellijk verkocht

Bij binnenkomst werden we heel vriendelijk onthaald. Ik vertelde wat ik zocht, toonde een foto en de verkoopster ging onmiddellijk op pad. De eerste jurk die ze me toonde was prachtig, net zoals ik beschreven had. Simpel, niet te veel poes pas, gewoon perfect. Ik wou deze dan ook direct aanpassen. Daarbij werd ik zeer goed geholpen door de verkoopster. Zij was eerlijk en recht voor de raap, wat ik heel erg apprecieerde. Ze merkte dat ik zenuwachtig was en heeft me onmiddellijk op mijn gemak gesteld. Haar directheid gaf me een eerlijk en transparant gevoel. Toen ik de jurk aan had, was ik onmiddellijk verkocht in de paskamer. Ik vond de jurk zo mooi! Mijn entourage wou toch nog graag wat anders zien, aangezien het de eerste trouwjurk was die ik ooit aangepaste. Zij hadden meer kant in hun hoofd of toch wat meer details. Maar na 4 jurken, was het voor iedereen duidelijk: de eerste jurk is mijn jurk, DE jurk! Ik koos er dan voor om de eerste nog meer eens aan te doen. De verkoopster gaf me nog een riem met parels en een sjaaltje om rond mijn schouders te doen. Nu was de jurk perfect, ook voor mijn entourage. Ik twijfelde niet, ik wou deze jurk dus koos ik ervoor om niet meer naar andere winkels te gaan. Ik voelde het gewoon. Bovendien lag deze jurk met de aanpassingen nog onder mijn budget, top toch! 

Bruidspaar

Mijn getuige wist het al!

Achteraf hoorde ik dat mijn getuige onmiddellijk na deze jurk te zien had tegen mijn ouders had gezegd dat het sowieso de jurk zou worden. Ze zag het meteen aan mijn gezicht! Wat vond ik dat een fijne bevestiging! Toen ik de jurk op 30 september 2023 aandeed, voelde ik opnieuw de bevestiging van mijn keuze. Dit is de jurk van mijn dromen. Op het huwelijksfeest kreeg ik zo vaak te horen dat iedereen mijn jurk erg mooi vond. De simpelheid maakte volgens velen de jurk uniek en perfect passen bij mij. Maar de mooiste reactie was die van mijn man, hij vertelde nooit te hebben verwacht dat ik zo een mooie jurk zou hebben! Bedankt Bruidsmode outlet om mijn dag compleet te maken en mij te laten shinen!

Deel Jouw Bruidsverhaal

Heb je onlangs je trouwdag gevierd met een jurk van Bruidsmode Outlet? Wij horen graag jouw verhaal! Vul het formulier in en voeg foto’s van je grote dag toe. Jouw ervaring kan andere bruiden inspireren en helpen bij hun zoektocht naar de perfecte jurk.

Bruidspaar in het bos

Actie van de maand Juni:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!