fbpx

Het verhaal van: Bryce & Bram

Ik heb de dag uit mijn kinderdromen mogen beleven met mijn allerbeste vriend. Wij zijn opzoek gegaan naar een mooie trouwjurk en ik had hierbij raad gevraagd aan een collega die me meteen Bruidsmode Outlet Lommel aanraadde. Ik ben hier dan ook gaan kijken. Dit was voor ons ook maar een kwartiertje rijden. Wij/ik werd(en) enorm warm en vriendelijk ontvangen. Ik ben samen met mijn mama, zus, schoonmama en schoonzus op avontuur gegaan. 

Yes to the dress

Allereerst vroegen ze wat ik graag zou willen waarbij ze ook een budget vroegen. Ze zijn dan bij deze 2 punten beginnen zoeken en wij hadden meteen prijs na anderhalf uur passen en genieten heb ik “say yes to the dress” gezegd. Ze hebben me dan ook echt geholpen en geprobeerd tips te geven wat wel of niet bij mij pastte, geen vraag was teveel. De naaister heeft mij dan ook helemaal klaargestoomd in mijn droomjurk, ze heeft haar uiterste best gedaan. De jurk zag er dan de dag zelf ook echt prachtig uit, mooi passend en de juiste lengte. Ik had wel al een idee in mijn hoofd maar ik dacht ik laat het een beetje op me afkomen, van nee geen sleep naar toch een kleine sleep. 

Goede prijs én kwaliteit

Het was een keuzestressje tussen 2 prachtige jurken, dat was dan ook even dilemma maar na hulp van mijn familie en de verkoopster heb ik de juiste keuze kunnen maken. Ik heb een prachtige jurk aangehad op mijn dag die goed en mooi van prijs was en zeker een goede kwaliteit heeft.

Zooo veel complimenten!

Maar wauw, wat voelde ik me prachtig! De mensen waren onder de indruk van de prachtige jurk die ik de mijne mocht noemen. Ook in de winkel zelf bij de laatste loodjes waren er mensen die me complimentjes gaven, zelfs iemand die de jurk ook wilde passen. De verkoopster en ik “neenee die is al verkocht”. Ik heb enorm genoten van de zoektocht, naar het klaarstomen van de jurk, tot de dag zelf en zelfs nu geniet ik nog na.

Mede dankzij Bruidsmode Outlet Lommel heb ik 1 van de meest prachtige dagen in mijn leven kunnen beleven zoals in hem wou!

Ik wil jullie dan ook allemaal heel hard bedanken om samen met mij deze zoektocht aan te gaan en hem mooi af te ronden!

Deel Jouw Bruidsverhaal

Heb je onlangs je trouwdag gevierd met een jurk van Bruidsmode Outlet? Wij horen graag jouw verhaal! Vul het formulier in en voeg foto’s van je grote dag toe. Jouw ervaring kan andere bruiden inspireren en helpen bij hun zoektocht naar de perfecte jurk.

Bruidspaar in het bos

Actie van de maand Juni:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!