fbpx

Het verhaal van: Elien & Anthony

Ik ben bij Bruidsmode Outlet Lommel terecht gekomen via Google en het was iets meer dan een uur rijden. Vol verwachting ging ik naar mijn pasafspraak met mijn getuige, mijn mama en stiefmama. Samen gingen we opzoek met echt de jurk van mijn dromen in gedachten. Bij het binnenkomen werd ik professioneel geholpen door een van de styliste en met heel veel liefde en plezier zochten we een jurk uit.

Alsof het zo moest zijn

Er werd zorgvuldig geluisterd naar wat ik echt wilde en ik voelde me zo op mijn gemak. Ik beschreef mijn jurk als romantisch, op zoek naar een bohemian stijl, dit is ook exact wat ik gevonden heb. Voor mij was dit zo een leuke ervaring! Ik heb drie jurken gepassen en alsof het zo moest zijn was het voor mij de eerste jurk die ik aanhad, op slag verliefd!

Bedankt voor jullie fantastische service , dit is echt waar je moet zijn want ik ben zeker als je hier de jurk niet vind dat je hem nergens anders zal vinden!

Deel Jouw Bruidsverhaal

Heb je onlangs je trouwdag gevierd met een jurk van Bruidsmode Outlet? Wij horen graag jouw verhaal! Vul het formulier in en voeg foto’s van je grote dag toe. Jouw ervaring kan andere bruiden inspireren en helpen bij hun zoektocht naar de perfecte jurk.

Bruidspaar in het bos

Actie van de maand Juli:

Koop je droomjurk, vanaf €799,- en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!