fbpx

Het verhaal van: Evie & Robin

Toen wij onze trouwdatum op de gemeente hadden vastgelegd heb ik de dag erna het internet afgezocht naar verschillende soorten bruidsjurken en bruidswinkels in de buurt. Ik ben via google terecht gekomen bij Bruidsmode Outlet Lommel en heb dan ook onmiddelijk een afspraak gemaakt. Het was een klein halfuurtje rijden ongeveer dus voor ons niet te ver uit de buurt. Ik had mijn mama, mijn zus, schoonzus en mijn schoonmama meegenomen. 

Bij de tweede jurk was het raak!

Eenmaal aangekomen zijn we heel vriendelijk en warm ontvangen. De stylist vroeg wat voor soort jurk ik zocht en het eerste wat ik zei was geen grote prinsessen jurk. Het moest wat simpel zijn maar er mochten wel diamantjes opzitten. We hebben verschillende jurken overlopen en dan toch maar eens een grote baljurk meegenomen om te passen / proberen. De tweede jurk die ik gepast had was de grote baljurk en tot verbazing vond ik dit al onmiddellijk een prachtige jurk. Na nog enkele jurken gepast te hebben bleef ik toch met de tweede baljurk in mijn hoofd zitten. Iedereen vond deze ook geweldig mooi bij mij staan. Het was een grote jurk met diamantjes en kant en ik voelde mij hier echt een prinsesje in. Ik twijfelde dan ook niet heb dan ook voor deze jurk gekozen.

Droomjurk gevonden én een mooie herinnering aan de pasafspraak

Na mijn droomjurk te hebben gevonden kon ik deze ook meteen mee naar huis nemen! Wel heb ik deze nog een klein beetje laten aanpassen, zodat die helemaal perfect paste. Ik ben daarnaast ook nog steeds verbaasd dat de trouwjurk heel ruim binnen ons budget viel!

Op onze trouwdag heb ik heel veel complimenten over de jurk gekregen en ondanks deze vrij zwaar was heb ik ze de hele dag en nacht kunnen dragen.

Ik wil Bruidsmode Outlet Lommel nogmaals heel erg bedanken voor de vriendelijke service. Jullie waren allemaal zo ontzettend lief en ik heb dankzij jullie niet enkel een hele mooie trouwjurk gekregen maar ook een hele mooie herinnering aan deze dag. Heel erg bedankt!

Deel Jouw Bruidsverhaal

Heb je onlangs je trouwdag gevierd met een jurk van Bruidsmode Outlet? Wij horen graag jouw verhaal! Vul het formulier in en voeg foto’s van je grote dag toe. Jouw ervaring kan andere bruiden inspireren en helpen bij hun zoektocht naar de perfecte jurk.

Bruidspaar in het bos

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!