fbpx

Het verhaal van: Gitte & Jonatan

Ik ben Bruidsmode Outlet Lommel terecht gekomen via een vriendin die hier ook haar trouwkleed kocht. Zelf ben ik van Mechelen dus het was wel eventjes rijden, maar voor mij was dit het helemaal waard! Samen met mijn mama, oma, schoonmoeder, schoonzus en getuige hebben we hier mijn droomjurk gevonden. 

Helemaal wat ik zocht

Ik wilde graag een mermaid trouwjurk en de stylist heeft mij hier perfect bij geholpen. Ze liet me tal van kleedjes passen, maar ik vond niet meteen het kleed waarvan ik dacht dát is hem. Maar toen kwam het laatste kleedje… ik was meteen verliefd. Het leuke was dat ik ook meteen de jurk mee naar huis kreeg! Mijn schoonmoeder heeft het thuis nog wat ingenomen en nog enkele accessoires voor mij bevestigde, nu was die helemaal perfect voor dé dag! 

Mijn jurk was ook nog eens binnen mij budget, zelfs er onder. De stylist heeft hier ook echt rekening mee gehouden en me niks gegeven dat boven mijn budget ging. Twee woorden; top ervaring!

Deel Jouw Bruidsverhaal

Heb je onlangs je trouwdag gevierd met een jurk van Bruidsmode Outlet? Wij horen graag jouw verhaal! Vul het formulier in en voeg foto’s van je grote dag toe. Jouw ervaring kan andere bruiden inspireren en helpen bij hun zoektocht naar de perfecte jurk.

Bruidspaar in het bos

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!