fbpx

Het verhaal van: Hella & Noah

Kort na dat ik ten huwelijk was gevraagd gingen we ‘eventjes kijken’ in deze winkel. We hadden een afspraak gemaakt maar we wilden nog meerdere winkels langs gaan, dit was echter niet nodig. Ik dacht dat ik een hele specifieke smaak had en iets wat ze zeker niet in Lommel zouden hebben maar ik zat helemaal fout!

Vertrouwen in de stylist

Bij de pasafspraak beschreef ik de jurk die ik mij voorstelde aan de styliste en ze kwam direct met een hoop ideeën. Ze haalde jurken uit de rekken, ook waarvan ik ze zelf niet gekozen zou hebben maar het is altijd fijn om van een expert te horen wat het beste zou zijn. Het derde kleed dat ik paste ging hem worden, echt prachtig!

Blijkbaar had ik een heel chique merk!

Ik ken niets van merken maar mijn trouw fotograaf wist mij te vertellen dat mijn jurk van een heel chique Belgisch merk bleek te zijn! We kregen de jurk direct mee naar huis en deze werd 2 maanden voor de trouw aangepast. José, de styliste, is een echte topper, echt oog voor detail en paste alles aan zoals ik dat wilde. Een echte aanrader! Iedere bruid raad ik deze winkel aan!

Deel Jouw Bruidsverhaal

Heb je onlangs je trouwdag gevierd met een jurk van Bruidsmode Outlet? Wij horen graag jouw verhaal! Vul het formulier in en voeg foto’s van je grote dag toe. Jouw ervaring kan andere bruiden inspireren en helpen bij hun zoektocht naar de perfecte jurk.

Bruidspaar in het bos

Actie van de maand Juni:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!