fbpx

Het verhaal van: Jennifer & Nicky

Het was eind 2021 toen ik Nicky voor het eerst ontmoette, online. Op 10 september 2022, tijdens een vakantie in Griekenland, vroeg Nicky me ten huwelijk. In december 2023 begon ik met de voorbereidingen voor onze grote dag. Een van de belangrijkste stappen was natuurlijk het vinden van de perfecte trouwjurk. Dankzij een vriendin kwam ik terecht bij Bruidsmode Outlet Lommel. Ik maakte een afspraak en ging samen met mijn moeder, plusmama, schoonmoeder en mijn getuige.

De tranen bleven komen

De stijl die ik in gedacht had was een A-lijn jurk met kanten details. Bij aankomst werd ik hartelijk verwelkomd door José, die me hielp bij het uitkiezen van verschillende stijlen. De eerste jurk die José me liet zien, was meteen een favoriet, maar ik wist dat ik meerdere opties wilde proberen.

Ik was erg blij met de hulp die ik kreeg. De jurk die ik uiteindelijk koos, was volgens mij nummer vijf of zes. Hoewel ik deze zelf uit het rek pakte, had José hem me eerder laten zien. In eerste instantie sprak de jurk me niet aan, maar toen ik hem zelf beter bekeek, veranderde mijn mening compleet. Toen ik hem aantrok, was ik meteen verkocht. Toen ik hem aanhad was ik meteen verkocht.

Heb bij 1 andere jurk een lichte traan gehad (die leek op mijn jurk maar simpeler), maar toen ik mijn jurk aanhad stroomde de tranen bij mij maar ook mijn schoonmama. Iedereen was gewoon meteen verkocht. Ik heb daarna nog twee jurken gepast voor de zekerheid, maar ik bleef meteen terugkomen naar mijn jurk. De andere jurken heb ik zelfs niet aan de anderen laten zien omdat ik mijn jurk gewoon weer aan wilde. 

De doorslag dat dit dé jurk was was voor mij het gevoel dat ik had. Ik moest meteen een slokje water pakken omdat ik het zo benauwd kreeg van overweldiging, de tranen kwamen en iedereen was ook meteen verkocht. Geen enkele jurk overtrof de mijne, nu nog steeds niet. Ik was super blij met mijn keuze

Deel Jouw Bruidsverhaal

Heb je onlangs je trouwdag gevierd met een jurk van Bruidsmode Outlet? Wij horen graag jouw verhaal! Vul het formulier in en voeg foto’s van je grote dag toe. Jouw ervaring kan andere bruiden inspireren en helpen bij hun zoektocht naar de perfecte jurk.

Bruidspaar in het bos

Actie van de maand Juli:

Koop je droomjurk, vanaf €799,- en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!