fbpx

Het verhaal van: Anke & Sven

Wij waren van plan om alles heel klein te houden,. maar omdat ik voor de eerste keer in het huwelijksbootje stapte wilde ik toch wel echt een trouwjurk. Het moest wel een simpele en elegante jurk zijn zonder kant en tule. Dit omdat ik het niet vind passen bij mijn leeftijd en omdat ik weet dat Jan dat niet mooi vind.

De reactie van Jan vergeet ik nooit meer!

Mijn schoonzus die in België woont kwam met de tip om bij de Bruidsmode Outlet Lommel te kijken. En wat zijn wij daar fijn en goed geholpen. José wist na een kort gesprekje gelijk wat ik wilde en had ook meteen een paar jurken voor mij om te passen. Door deze jurk en fijn advies en service voelde ik mij heel mooi op onze trouwdag. De reactie van Jan toen hij mij zag vergeet ik nooit meer. Hij vond de jurk en daarmee mij ,een prachtige bruid. Dankjewel Bruidsmode Outlet Lommel!

Deel Jouw Bruidsverhaal

Heb je onlangs je trouwdag gevierd met een jurk van Bruidsmode Outlet? Wij horen graag jouw verhaal! Vul het formulier in en voeg foto’s van je grote dag toe. Jouw ervaring kan andere bruiden inspireren en helpen bij hun zoektocht naar de perfecte jurk.

Bruidspaar in het bos

Actie van de maand Juli:

Koop je droomjurk, vanaf €799,- en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!