fbpx

Het verhaal van: Melissa & Bart

Na een lange zoektocht naar een mooie betaalbare jurk kwam ik bij Bruidsmode Outlet Lommel terecht. Na de vele goede reviews te hebben gelezen en het feit dat ik hier een betaalbare jurk zou vinden maakte ik een afspraak. Samen met twee vriendinnen en mijn mama ben ik uiteindelijk langs gegaan. Nadat ik mijn budget had benoemd zijn we samen met de stylist door de rekken gaan lopen. 

Verschillende jurken gepassen

Voordat ik naar de pasafspraak ging had ik al een idee in m’n hoofd van waar ik naar opzoek was. Deze jurken koos ik dan ook uit de rekken en heb daarnaast ook een paar jurken die totaal anders waren (gewoon om eens te proberen).  Tijdens het passen werd ik bijgestaan door de stylist om de jurken te passen. Ze was heel erg behulpzaam en hadden een gezellige babbel. Ik was meteen op m’n gemak. De uiteindelijke keuze ging tussen drie jurken al was mijn besluit wel genomen. Trots ging in naar huis met mijn jurk!

Bruidsmode Outlet Lommel was een redder in nood

Jammer genoeg had ik pech met mij naaister met het aanpassen van mijn jurk. Zacht uitgedrukt had die er een boeltje van gemaakt. Drie dagen voor mijn huwelijk kon ik nog rekenen op de service van de Bruidsmode Outlet Lommel. Ze hebben me gelukkig uit de nood kunnen helpen! Mijn jurk werd terplekke gefixt zodat ik kon stralen op mijn mooie dag. Ik was en ben nog steeds super tevreden en zou het iedereen aanraden.

Deel Jouw Bruidsverhaal

Heb je onlangs je trouwdag gevierd met een jurk van Bruidsmode Outlet? Wij horen graag jouw verhaal! Vul het formulier in en voeg foto’s van je grote dag toe. Jouw ervaring kan andere bruiden inspireren en helpen bij hun zoektocht naar de perfecte jurk.

Bruidspaar in het bos

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!