fbpx

Het verhaal van: Nathalie & Geert

Mijn verhaal begint atypisch. Eigenlijk had ik al een outfit die niet van Bruidsmode Outlet Lommel kwam, maar ik voelde mij hierin niet gelukkig. Het was geen standaard jurk maar een top en rok. De top vonden mijn vriendinnen heel mooi maar de rok diende zeker te worden vervangen. Het begin van een zware zoektocht dacht ik. Dit omdat ik een betaalbaar alternatief zocht. Zo ben ik beginnen googlen en terecht gekomen bij de Bruidsmode Outlet Lommel.

Eerlijk advies

Samen met mijn lieve bovenbuurvrouw was een rit van bijna 1,5 uur mij niets te veel. Deze trip heb ik mij zeker niet beklaagd want hij leverde mij een super mooie nieuwe outfit op die mij tot de stralende bruid gemaakt heeft de dag van ons huwelijk op 04/04/2024.

De gegeven service was top! Er werd geluisterd naar mijn verhaal, naar wat ik op zoek was ook. En ondanks ik zelfs open stond voor een nieuwe jurk werd mij het eerlijke advies gegeven om te top te behouden en hebben ze gezocht naar een passende rok. Deze mooie rok werd dan aangevuld met een nieuw gepast jasje en sjaal. Zo kon ik afwisselen in functie van het weer.

 

Bij Bruidsmode Outlet Lommel wil men van elke bruid een stralende bruid maken en staat men klaar met extra tips en advies.

 

Deel Jouw Bruidsverhaal

Heb je onlangs je trouwdag gevierd met een jurk van Bruidsmode Outlet? Wij horen graag jouw verhaal! Vul het formulier in en voeg foto’s van je grote dag toe. Jouw ervaring kan andere bruiden inspireren en helpen bij hun zoektocht naar de perfecte jurk.

Bruidspaar in het bos

Actie van de maand Juni:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!