fbpx

Het verhaal van: Nicole & Davy

Toen ik online zocht naar bruidswinkels in onze regio, stuitte ik op de Instagram-pagina van Bruidsmode Outlet Lommel. Dit was ook meteen de eerste bruidswinkel die ik bezocht, op slechts 46 minuten rijden vanaf mijn huis. Ik had al een idee van wat ik wilde – iets met kant – maar twijfelde nog over het model.

Ons verhaal

Hoewel ik al langere tijd over mijn trouwoutfit had nagedacht, bleef ik toch twijfelen tussen een traditionele jurk en een meer eigentijdse jumpsuit. Maar toen ik bij Bruidsmode Outlet Lommel de jumpsuit zag, was ik verkocht. Het was alsof alles op zijn plaats viel, en ik wist meteen dat dit de outfit was die perfect bij mij paste. Het was liefde op het eerste gezicht!

Ik had besloten om de pasafspraak niet te ingewikkeld te maken en nam alleen mijn twee bruidsmeiden mee. Ik voelde mij hierdoor meteen op mijn plek wat alles een stuk gemakkelijker maakte.

Gelukkig viel de prijs van de jumpsuit binnen mijn budget, wat me zelfs de mogelijkheid gaf om een tweede jurk te kiezen voor onze tweede viering in mijn thuisland. 

De reactie

De reactie van mijn man toen hij mij in de jumpsuit zag, was heel bijzonder. Hij was echt onder de indruk en hij kreeg er tranen in zijn ogen van. Het was een moment waarop ik besefte dat ik de juiste keuze had gemaakt!

Deel Jouw Bruidsverhaal

Heb je onlangs je trouwdag gevierd met een jurk van Bruidsmode Outlet? Wij horen graag jouw verhaal! Vul het formulier in en voeg foto’s van je grote dag toe. Jouw ervaring kan andere bruiden inspireren en helpen bij hun zoektocht naar de perfecte jurk.

Bruidspaar in het bos

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!