fbpx

Het verhaal van: Shiela & Kevin

Ik ken de winkel via vrienden en familie die al van de winkel gehoord hadden of er al geweest waren. Ik ben van Heppen, dus moet ongeveer 20 minuten rijden tot bij de winkel. Ik was al jaren inspiratie aan het opdoen voor mijn droomjurk, maar toen het duidelijk werd dat we gingen trouwen en wanneer ben ik gericht gaan kijken voor een jurk die ik mooi vond en die bij me past. Dit deed ik door online op zoek te gaan en met pinterest. Ik ben voor ik in Lommel geweest ben, nog in een andere bruidswinkel geweest, maar daar vond ik mijn goesting niet. Ik kwam naar de winkel met mijn mama, stiefmama en één van mijn beste vriendinnen.

Hulp om me heen

Ik deed in de winkel heel wat jurken aan, veel verschillende snitten om te kijken wat bij me past en wat ik zelf het mooiste vond. Dimphy hielp me daarbij en ik ben zeer tevreden van haar hulp. Ze liet me op mijn gemak voelen en luisterde echt naar wat ik wel en niet mooi vond, om zo op zoek te gaan naar de perfecte jurk. De mening van mijn familie en vrienden heeft wel geholpen met de zoektocht, maar ik heb in de eerste plaats naar mijn eigen gevoel geluisterd. De jurk die ik gekozen heb, was uiteindelijk een stuk boven mijn budget, maar dat had ik ervoor over. De fijne service en het gevoel dat de jurk mij gaf was doorslaggevend om deze jurk aan te kopen.

De perfecte jurk

Ik ben zeer tevreden met de jurk en zou nog steeds geen andere jurk gekozen hebben. De jurk pastte perfect bij mij, zat mij als gegoten en ik voelde me er een prinses in. En dat is wel het doel als je gaan trouwen, dat je jezelf een prinses mag voelen die dag. De jurk was dus wel wat boven mijn budget, maar dat begrijp ik ook met het kant enzo dat de jurk was prijziger was als ik oorspronkelijk had vooropgesteld.

De reacties op de dag zelf waren allemaal heel positief. Iedereen vond dat ik er prachtig uitzag en dat de jurk echt heel mooi was. Ook mijn man en kinderen, die de jurk pas de dag zelf voor het eerst zagen, waren zeer enthousiast.

Deel Jouw Bruidsverhaal

Heb je onlangs je trouwdag gevierd met een jurk van Bruidsmode Outlet? Wij horen graag jouw verhaal! Vul het formulier in en voeg foto’s van je grote dag toe. Jouw ervaring kan andere bruiden inspireren en helpen bij hun zoektocht naar de perfecte jurk.

Maak snel je afspraak