fbpx

Het verhaal van: Tiffany & Noah

Ik ben bij de Bruidsmode Outlet in Lommel terecht gekomen omdat ik gewoon online aan het zoeken was naar winkels waar ik kon langsgaan voor een bruidsjurk. Bruidmode Outlet Lommel kwam als eerste bovenaan, ik heb een mailtje gestuurd met de vraag wanneer ik mocht langkomen waar ik zeer snel antwoord op kreeg. Ik moest wel een eindje rijden, maar ik had er een goed gevoel bij dus had ik dit er wel voor over.

Ze ging het magazijn voor me in..

Toen ik aankwam werd ik zo lief onthaald door Jose! Ze vroeg wat mijn budget was en wat ik in gedachten had. Ze vloog erna in de rekken voor mij. Na 5 jurken had ik het gevoel dat mijn droomkleed er spijtig genoeg niet ging hangen, ik zei tegen Jose ‘ik wil een combinatie van die 2 kleedjes’. Ze ging naar het magazijn en daar was het dan.. Het kleed van mijn dromen, het kleed waar ik verliefd op was en nog steeds ben!

De jurk was veel te groot, ik ben omdat ik zo tevreden was van Jose speciaal terug naar de Bruidsmode Outlet in Lommel gereden voor de aanpassingen. Ze luisterde echt naar wat ik wilde en maakte van mijn droom werkelijkheid. Ik heb op mijn trouwdag de hele dag mogen horen dat ik er als een echte prinses uitzag. Mijn man vond het ook een prachtig kleed, was toch even spannend. Dankjewel voor de lieve ontvangst en voor mijn prachtige jurk!

Deel Jouw Bruidsverhaal

Heb je onlangs je trouwdag gevierd met een jurk van Bruidsmode Outlet? Wij horen graag jouw verhaal! Vul het formulier in en voeg foto’s van je grote dag toe. Jouw ervaring kan andere bruiden inspireren en helpen bij hun zoektocht naar de perfecte jurk.

Bruidspaar in het bos

Actie van de maand Juli:

Koop je droomjurk, vanaf €799,- en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!