fbpx

Het verhaal van: Zoë & Kurt

Mijn man en ik hebben elkaar leren kennen op mijn vorig werk. Ik werkte in een tankstation waar hij altijd passeerde met zijn vrachtwagen. Na 3 jaar sloeg de vonk over. Niet lang erna ging hij op zijn knie! 

Ik zag de jurk meteen op de paspop

Ik moest op zoek naar de jurk van mijn dromen en wandelde de winkel binnen en zag de mijne recht voor mij op een paspop hangen en zei onmiddelijk “die wil ik aandoen”. Na een paar andere te passen kreeg ik mijn jurk aan.. ik was op slag verliefd! En ik was zeker niet de enige die hem ongeloofelijk mooi vond! De beste en mooiste dag van ons leven! Op naar een mooie toekomst!

Deel Jouw Bruidsverhaal

Heb je onlangs je trouwdag gevierd met een jurk van Bruidsmode Outlet? Wij horen graag jouw verhaal! Vul het formulier in en voeg foto’s van je grote dag toe. Jouw ervaring kan andere bruiden inspireren en helpen bij hun zoektocht naar de perfecte jurk.

Bruidspaar in het bos

Actie van de maand Juli:

Koop je droomjurk, vanaf €799,- en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!