fbpx

Bruiloft is de meest speciale dag

Voor veel bruidsparen is hun bruiloft de belangrijkste dag van hun leven. Een prachtige trouwjurk en het mooiste trouwpak maken de dag helemaal af. Wij hebben in onze bruidswinkel maar één doel: het bruidspaar laten stralen op hun grote dag, zonder dat ze daarvoor een rib uit hun lijf kwijt zijn. Nieuwe, kwalitatieve trouwmode van topdesigners uit Europa, voor een betaalbare prijs! 

Karakteristiek trouwfeest vieren

Tegenwoordig draait het allemaal om persoonlijkheid en een uniek trouwfeest geven. De klassieke, traditionele bruiloft is al lang niet meer populair. Het trouwfeest wordt aangepast zodat het echt bij het bruidspaar past. Ook de indeling van de dag zelf verloopt vaak anders dan men gewend is: minder strak ingedeeld, allemaal wat meer casual. Dat zien we ook terug in de trouwkleding, die casual invloed. Dit uit zich in de vorm van bohemian trouwjurken en trouwpakken met een aparte twist. Weten jullie al welke bruidsjurk en welk trouwpak jullie willen? Bij de Bruidsmode Outlet kan zowel de bruid als bruidegom heel goed slagen. 

Enkel het beste voor de huwelijksdag

Kosten noch moeite worden er gespaard voor de grote dag. De huwelijksdag is iets speciaals, bruidsparen zijn er vaak al een jaar (!) mee bezig. En dan is de dag van de bruiloft eindelijk aangebroken en kan je eigenlijk niets anders dan alles loslaten en genieten… En stralen in jullie prachtige trouwkleding. Jouw trouwkleed kopen doe je bij de Bruidsmode Outlet in Lommel! In onze winkel vind je een enorme collectie trouwjurken, we hebben er meer dan 2000 op voorraad en de collectie wisselt elke week! Nergens vind je zo’n uitgebreid aanbod met verschillende stijlen jurken voor zo’n voordelige prijs. Kom gauw eens langs! 

Profiteer van onze voordelige wedding deal 

Wist je dat wij een enorm voordelige wedding deal hebben? Hiermee bespaar je honderden euro’s op het trouwpak en de bruidsjurk, inclusief schoenen. Voor slechts € 1499,- krijgen bruid én bruidegom een volledige trouwoutfit. Bekijk de Wedding Deal online voor de exacte voorwaarden. De afdeling voor de mannen bevindt zich overigens in een ander pand, één deurtje verder. Je hoeft als bruid dus niet bang te zijn dat jouw aanstaande echtgenoot al jouw trouwjurk ziet. Ook andersom zal de bruid niet het pak van de bruidegom zien, als zij dat niet wil. Toch kunnen jullie zo heel gemakkelijk allebei in één dag jullie gehele outfit aankopen voor een waanzinnig goede prijs. Zien we jullie snel in de outlet? 

Maak snel je afspraak