fbpx

Budgetplanning voor je bruiloft, waarop te besparen?

Het grootste deel van de budgetplanning gaat vaak naar de trouwlocatie, de trouwjurk en vervolgens de catering. Alle andere kostenposten worden in kleinere budgetcategorieën geplaatst. Bij de trouwlocatie kun je vaak een dealtje regelen dat iets voordeel oplevert, maar op de trouwjurk kun je het gemakkelijkste zelf veel geld besparen. Bruidjes staat alleen niet echt te trappelen om te snijden in het budget voor de jurk. Gelukkig hoeft dat bij onze Bruidsmode Outlet ook niet! Budgetplanning voor je bruiloft, waar bespaar jij op?

Premium kwaliteit bruidsjurken tot 70% goedkoper

In onze bruidswinkel hebben we namelijk de grootste collectie trouwjurken van topdesigners uit heel Europa, tot wel 70% goedkoper! Bovendien wisselt het aanbod elke week. Van elke jurk hebben we slechts één exemplaar hangen, dus weg betekent echt weg. Als je wil besparen op je bruiloft of een budget planning hebt gemaakt voor de trouwjurk, kom dan zeker even kijken bij onze betaalbare trouwjurken in Lommel. 

Besparen op de bruiloft

Maar waar kan je, naast trouwjurken, nog meer veel op besparen? Dat ligt er ook aan hoe veel je zelf wil aanpakken. Er zijn heel veel dingen die je zelf kunt maken, bijvoorbeeld de trouwkaarten, trouwbedankjes of de decoraties op de tafel en in de zaal. Weeg af of het je waard is, want dat kost je natuurlijk wel veel tijd en werk.

Goedkope bruidsaccessoires en bruidssieraden

Ga je een trouwkleed kopen, dan wil je natuurlijk ook mooie accessoires en sieraden. Het aanschaffen van een trouwjurk stopt natuurlijk niet bij de jurk alleen. Zo heb je ook mooie, comfortabele bruidsschoenen nodig. Bij budget planning voor de bruiloft is het belangrijk dat je elke categorie meeneemt, hoe klein ook. Zeg dus niet ‘trouwjurk’, maar splits het op in de trouwjurk zelf, verstellen van de jurk, schoenen, accessoires, sieraden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Alles onder één dak

Bij Bruidsmode Outlet bieden we alles onder één dak: goedkope trouwjurken, accessoires, schoenen, sieraden, lingerie. Als je een bruid bent die graag wil besparen, dan ben je bij ons aan het goede adres! Maak een afspraak en kom gauw jouw droomjurk plus alle benodigdheden passen. Graag tot ziens!

Budgetplanning voor je bruiloft, wij zijn benieuwd waar jullie als bruidsstel op besparen!

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!