fbpx

De beste bruidsschoenen – De grote dag is in aantocht. Zeker de laatste weken komt er veel op je af. Het regelen van een fotograaf, het samenstellen van een gastenlijst en de trouw locatie afstemmen.

Bruidskledij Antwerpen uitzoeken word vaak gezien als hét moment. Niet zo gek. Hoe vaak maak je dit mee in je leven? Vaak word er ingezoomd op de bruidsjurk, maar niet op de bruidsschoenen. Deze zijn even zo belangrijk. Sterker nog, deze zorgen voor comfort op de dag zelf. Hoe kies je de beste bruidsschoenen?

Wees niet te overmoedig met de hakhoogte

Hakken onder de trouwjurk. Het is een ideaalplaatje. Het maakt je langer en eleganter. Zeker onder een korte trouwjurk. De benen komen prachtig uit op deze manier.

De hakhoogte is zeer persoonlijk. Niet iedereen is in staat om te lopen op een wat hogere hak. Wees daarom niet te overmoedig met de hakhoogte. Kies liever een hak die wat lager ligt. Zo weet je zeker dat je comfortabel kunt lopen op de dag zelf.

Loop de schoenen goed in

Nieuwe schoenen. Prachtig natuurlijk, maar niet altijd ideaal. Het dragen van nieuwe schoenen, gaat vrijwel altijd samen met pijnlijke blaren. Zeker tijdens de bruiloft, zit je hier niet op te wachten.

Schaf de schoenen een flinke tijd van tevoren aan bij een dergelijke trouwjurken winkel. Loop deze vervolgens goed in. Zo ben je er zeker van, dat pijnlijke blaren wegblijven. Bovendien ben je volledig gewend aan de schoenen. Dit loopt makkelijker en comfortabeler.

Kies iets wat lekker zit

Wees ook kritisch bij het kiezen van de beste bruidsschoenen. Kies niet alleen voor het mooie. Stel het comfort bovenop. Hakken zijn natuurlijk prachtig. Maar als je echt eerlijk bent; lopen ze ook lekker?

Kies daarom liever iets wat écht lekker zit. Bijvoorbeeld witte bruidssneakers. Deze zijn elegant en zitten comfortabel. Met pijnlijke voeten zitten. Dat is het laatste waar je op zit te wachten op de grote dag.

Breng extra schoenen mee

Wil je toch voor die schoenen met hak gaan? Maar ben je er toch niet helemaal gerust op? Anticipeer daar dan op. Breng gewoon extra schoenen mee. Houd je het echt niet meer vol, kun je altijd even wisselen.

Neem dan wel schoenen mee, die écht lekker zitten. Wees daar kritisch in. Twijfels? Vraag advies bij bruidsmode Antwerpen.

Maak snel je afspraak