fbpx

De bruidsjurkoutlet in de omgeving van Tilburg

Wij selecteren onze voorraad met zorg uit een hele reeks topmerken, dat maakt onze collectie uniek. In onze winkel heerst een ontspannen en gemoedelijke sfeer en jij bent als toekomstige bruid het stralende middelpunt. Natuurlijk zijn ook familieleden, kennissen of vriendinnen welkom om samen met jou de bruidsjurk uit te kiezen.
De bruidsjurkoutlet in de omgeving van Tilburg

De bruidsjurkoutlet nabij Tilburg

Lijkt de zoektocht naar een betaalbare trouwjurk eindeloos? Ben jij nog op zoek naar de perfecte trouwjurk die je laat stralen op jouw huwelijksdag? Kom dan eens langs in dé Bruidsmodeoutlet van België en Nederland, in het centraal gelegen Lommel, net over de grens in België. In onze winkel van 500m², op slechts een uurtje rijden vanuit Tilburg, bieden wij jou énkel en alleen kwaliteitsvolle trouwjurken van genommeerde designers. We zijn gewoonweg de grootste én goedkoopste bruidsmode outlet van de Benelux met ruim 25 jaar ervaring in de bruidsmodesector. Hierdoor hebben we goede contacten opgebouwd waardoor we slim in kunnen kopen. Dé trouwjurk van jouw dromen kan daardoor soms tot wel 70% goedkoper zijn dan de originele retailprijs. Als bruid voel je je heel speciaal en daar hoort natuurlijk een bijzondere bruidsjurk bij die jij samen met onze experten kan uitkiezen!

BiBijjzondere trouwjurken voor bijzonder zachte prijzen

Wij zijn van mening dat het kopen van een bruidsjurk altijd een zeer speciale service verdient. Op jouw speciale dag hoor je immers naar het altaar te lopen in de jurk van jouw dromen. In onze Bruidsmode Outlet hebben wij prachtige trouwjurken voor onder de € 1000,-  van topdesigners, die ook nog eens gepaard gaan met een uitmuntende service!

Van elke bruidsjurk is er slechts één exemplaar in onze winkel, deze is dan ook uniek en kan niet nabesteld worden. De perfecte trouwjurk laat jou stralen op de mooiste dag van jouw leven, daarom zorgen we ervoor dat jij er op die speciale dag op je allerbeste uitziet. Onze ervaren stylisten kiezen samen met jou de beste jurk van onze collectie trouwjurken van topdesigners aan een lage prijs. Zo houd je meer budget over voor bijvoorbeeld het trouwfeest, de trouwringen of de bruidstaart. En wie wil dat nou niet?

De bruidsjurkoutlet in de omgeving van Tilburg

Wat onze klanten vinden

Fantastisch geholpen! Professioneel, eerlijke prijzen, persoonlijke service en zonder druk. Nog eens super bedankt aan de dames die mijn jurk vonden. Ik ben in de wolken.!

Nona

Zeer veel keuze uit jurken met een vlotte bediening. Het was enorm fijn dat we zelf naar alle jurken mochten kijken, en aankomen en zelf eruit kiezen!

Evelien

Hele ruime keuze! ik heb mijn jurk met de fantastische hulp van de medewerkers op een half uur kunnen kiezen, zelfs zonder afspraak! Hele schappelijke prijzen, zeker een aanrader!

Natalia

De bruidsjurkoutlet in de omgeving van Tilburg

Dé bruidskleding voor plussize en hem

Als enige in België bieden wij een unieke collectie van de mooiste trouwjurken grote maten uit exclusieve merkcollecties vanaf maat 46. Met meer dan 300 stuks is er ook voor de curvy bride keuze genoeg!

Voor de bruidegom is er Topsuits, gespecialiseerd in trouwkostuums voor hem. We bieden telkens een persoonlijke en ontspannen aanpak aan onze klanten en kleden hen van top tot teen.

Wij bieden dus kwaliteitsvolle bruidsmode tegen een lagere prijs voor hem én haar. Bekijk ook onze combi-aanbieding voor hem en haar!

Kom langs onze outlet in Lommel

De bruidsjurkoutlet in de omgeving van Tilburg

Bezoek onze winkel

Bezoek onze winkel, wij zijn dé grootste bruidsmode outlet van België! Altijd top service & kwaliteit, maar tegen de laagste prijs!
Buitensingel 80, 3920 Lommel, België