fbpx

Do’s & don’ts bij het trouwjurken passen

 

Je denkt misschien: pff, wat kan er misgaan bij trouwjurken passen? Nou, heel veel. Niet om je bang te maken, hoor! Maar we merken dat bruidjes soms een beetje overweldigd worden in onze bruidswinkel, zich snel laten overhalen of juist totaal geen keuze kunnen maken en daar uiteindelijk spijt van krijgen. Daarom hebben we dit lijstje opgesteld in de hoop dat je goed beslagen ten ijs komt en met gemak én plezier jouw nieuwe trouwjurk bij ons komt uitzoeken! 

Don’t: je vastpinnen op één stijl trouwjurk

Natuurlijk begrijpen we het als je totaal verliefd wordt op die ene jurk die je ergens online hebt gezien. En met een collectie trouwjurken van meer dan 2000 stuks is de kans groot dat er wel een jurk tussen zit die op die ene jurk lijkt. Máár… De kans bestaat ook dat die jurk er niet is. Als je per se die jurk wil en geen enkele andere, dan wordt het voor jezelf erg lastig om nog te slagen. Onze tip is dus: sta open voor andere stijlen. Wie weet wordt je wel aangenaam verrast! 

Don’t: het budget ‘vergeten’

Trouwjurken zijn mooi. Je trouwt maar één keer. Het is heel gemakkelijk om je budget te vergeten en toch iets hoger te gaan zitten. Je verloofde is er niet bij, je vriendinnen en je moeder vinden de jurk ook zó mooi en tja… Waarom ook niet?! En hups, daar gaat het budget. Geloof ons, later krijg je er spijt van. Onze tip: pas geen jurken aan die buiten het budget vallen. In onze bruidswinkel hebben we een reuze groot aanbod met goedkope trouwjurken, er is echt zat keuze binnen je budget! 

Do: stel vragen tijdens het passen

Onze stylisten zullen jou veel vragen, zodat zij de perfecte jurk kunnen vinden voor je. Maar omgekeerd mag jij ook vragen stellen! De stylisten weten alles van de jurken, vraag bijvoorbeeld of je goed kunt dansen in een bepaalde jurk, hoe je het beste naar het toilet kunt gaan en of er bijvoorbeeld andere kleuren opties zijn. Schroom niet en vraag ons het hemd van het lijf! 

Wil je bruidsjurken komen passen en jouw droomjurk vinden? Bel ons en dan maken we een afspraak, zodat we alle tijd voor je kunnen nemen! 

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!