fbpx

Hoe ga ik in mijn trouwkleed naar het toilet?

Naar het toilet gaan in je trouwkleed kan een uitdaging zijn. Tijdens het trouwkleed kopen kan je hier al rekening mee houden. Bijvoorbeeld door een gemakkelijk afneembare sluier te nemen of een kleinere sleep dan je in gedachten had. In deze blog geven wij nog enkele andere handige tips bij een bezoek aan het kleine kamertje in je trouwkleed! 

Naar het toilet gaan met lange bruidsjurk

Bij het geven van deze tips gaan we ervan uit dat je een lange jurk draagt. Een korte jurk is iets eenvoudiger te hanteren dan een lange. Dat wil overigens niet zeggen dat je dan geen hulp nodig hebt bij het toiletteren en dat brengt ons direct bij de eerste tip: 

  • Neem iemand mee die je vertrouwt. Zij kan jouw bruidsjurk vasthouden en weer fatsoeneren als je klaar op het toilet. 
  • Ga als eerste het toilet binnen en til de voorkant van je jurk op. Je buddy (vaak ook één van je bruidsmeisjes) houdt de jurk vast terwijl jij je ondergoed uittrekt. Ja, helemaal!
  • Want het is namelijk bij een trouwkleed heel handig als je achterstevoren op het toilet gaat zitten. Met je gezicht naar de wc toe, dus. Zo hoef je alleen op de voorkant van de jurk te letten en heb je ook meer zicht en bewegingsruimte. Het voelt misschien gênant om je onderbroek helemaal uit te doen, maar door de jurk kan niemand wat zien. 
  • Het is trouwens ook handig om plakkousen te dragen in plaats van een panty. Anders wordt het helemaal een geworstel! 

Lange of korte trouwjurk kopen?

Bij een korte trouwjurk heb je minder stof om vast te houden en kan toiletteren dus iets makkelijker zijn. Dat zou echter geen reden moeten zijn om te kiezen voor een korte jurk. Waar je ook voor gaat, er zit ongetwijfeld iets tussen onze collectie trouwkleden wat je aanspreekt. De stylisten in onze bruidswinkel staan te popelen om je een unieke ervaring te geven en jouw droomjurk te vinden. 

Unieke weddingdeal voor bruid en bruidegom

Heb je trouwens onze unieke weddingdeal al gezien? Bespaar enorm op de aanschaf van trouwkleed én trouwpak. Uniek in België! Voor slechts € 1499,- heb jij als bruid een volledige outfit en ook jouw aanstaande man kan zich van top tot teen kleden bij ons. Graag tot ziens in Lommel! 

Actie van de maand Juni:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!