fbpx

Hoe ver van tevoren moet ik mijn trouwjurk kopen?

Ben je al begonnen met het plannen van je bruiloft? Zo niet, maak je geen zorgen, je hebt nog tijd! Maar een van de eerste dingen die je moet doen is een jurk uitzoeken.

En als je zoals de meeste bruiden bent, wil je die ruim van te voren aanschaffen, zodat je hem al kunt gaan dragen en eraan kunt wennen. Dus hoe ver van tevoren moet je je trouwjurk kopen? Nou, dat hangt af van een paar factoren. Lees verder voor meer advies over wanneer je je jurk in huis moet hebben!

Wanneer moet ik mijn trouwjurk kopen?

Het korte antwoord is: zodra je de princessen jurk van je dromen hebt gevonden! Maar natuurlijk is het niet altijd zo eenvoudig. Er zijn een paar factoren waar je rekening mee moet houden voordat je je bruidsjurk gaat kopen.

Ten eerste moet je bedenken hoe lang het duurt voor je jurk gemaakt is. Als je een jurk uit het rek koopt, kun je hem meestal dezelfde dag of binnen een paar dagen al mee naar huis nemen. Maar als je je jurk op maat laat maken, kan het enkele maanden duren. Dus houd daar rekening mee bij het kiezen van wanneer je je jurk moet kopen.

Je moet er ook rekening mee houden met hoe lang het zal duren om je jurk te veranderen. Zelfs als je een jurk uit het rek koopt, moet hij waarschijnlijk worden aangepast. En net als bij het laten maken van een jurk, kan dit enkele weken of zelfs maanden duren. Dus nogmaals, houd daar rekening mee bij je beslissing als je je trouwjurk gaat kopen.

Hoe vaak moet ik mijn trouwjurk passen?

Je komt misschien in de verleiding om jouw trouwjurken grote maten elke dag te passen. Maar weersta die drang! Je wilt hem niet verslijten voor de grote dag. Pas hem liever eens per week of zo. Zo weet je zeker dat hij nog past en dat je er nog steeds blij mee bent.

Enne, vergeet niet om jouw jurk goed te verstoppen voor jouw toekomstige partner. Het moet tenslotte een verassing blijven!

Waar moet ik op letten als ik een trouwjurk ga kopen?

Er zijn een paar dingen die je in gedachten moet houden als je op zoek bent naar een trouwjurk. Ten eerste, denk na over de stijl van de jurk die je wilt. Wil je iets eenvoudigs of iets meer uitgebreid? Iets wat getailleerd is of wat losjes valt? De keuze is aan jou!

Als je eenmaal hebt besloten over de stijl van de jurk, begin dan te kijken naar verschillende ontwerpers. Bekijk hun collecties en kijk of er iets bij zit wat je bevalt. Als je een jurk vindt die je echt mooi vindt, pas hem dan!

Maar vergeet niet om ook aan je budget te denken. Bruidsjurken kunnen erg duur zijn. Dus zorg ervoor dat je weet hoeveel je bereid bent uit te geven voordat je begint met zoeken.

Wil jij verzekerd zijn van betaalbare trouwjurken? Bezoek onze bruidswinkel in Lommel en ontdek ons assortiment van maar liefst 2000 jurken!

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!