fbpx

Hoe ziet een vintage trouwjurk eruit?

Bruidjes die naar onze bruidswinkel komen, vragen vaak naar een vintage trouwjurk. Maar hoe ziet een vintage trouwjurk er eigenlijk uit? Het woord ‘vintage’ wordt uitgelegd als ‘min of meer antiek’ of zelfs ‘tweedehands’. Nu vind je in onze winkel geen tweedehands jurken en al zeker geen antieke exemplaren! Wij beschrijven zelf vintage bruidsjurken als jurken met een bepaalde stijl uit de jaren ‘30, ‘40, ‘50 ‘60 en ‘70. Best breed dus! Net als onze collectie trouwjurken. Kom dus eens langs en bekijk alle vintage trouwjurken! 

Kenmerken vintage bruidsjurken

De vintage bruidsjurk is nu, in 2021, al heel populair en dat blijft de komende jaren ook nog wel zo. Een vintage bruidsjurk is gemaakt van soepele stoffen die slank langs het lichaam vallen. Dit soort trouwjurken benadrukken de vrouwelijke lijnen. Qua stoffen moet je denken aan tule, chiffon, zijde en kant. Vaak zien we bloemaccenten op de bruidsjurken, dit past helemaal bij de tijdperken waaruit de vintage trouwjurken afstammen. 

De vintage trouwjurk van nu

Vintage klinkt dus een beetje oud, maar dat zijn onze trouwjurken absoluut niet. De trouwjurken hebben dan wel een vintage look, maar de modellen ontwikkelen zich elk jaar en passen zich aan het hedendaagse tijdperk aan. Je kunt dus best een moderne trouwjurk hebben met vintage elementen. Denk aan kraaltjes, bloemenmotiefjes, fijn kant en veel aandacht voor details. De bohemian trouwjurk is ook een vintage trouwjurk! 

Welke stijl trouwjurk kies jij? 

Als je kiest voor een vintage trouwjurk, dan houd je van een romantische, klassieke stijl. De bohemian trouwjurk bijvoorbeeld wordt bestempeld als dromerig en festival-achtig. Een vintage trouwjurk is vandaag de dag informeel en verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. Voor elke bruid is er dus wel een vintage bruidsjurk te vinden. Moet jij nog een trouwkleed kopen en ben je jouw hart verloren aan de vintage stijl bruidsjurken? Kom dan eens langs in onze outlet! 

Profiteer van onze Wedding Deal

Heb je onze Wedding Deal al gezien? Shop een volledige trouwoutfit voor hem én haar voor slechts € 1499,-. Nergens goedkoper! Kom snel langs en profiteer ook van deze waanzinnige actie. 

Actie van de maand Juli:

Koop je droomjurk, vanaf €799,- en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!