fbpx

In 5 stappen jouw droomjurk

Dat je nu op onze website kijkt, komt omdat ons al vaak tegen bent gekomen én de collectie trouwjurken jou aanspreekt. Er zijn bruidsmodewinkels in alle soorten en maten. Wij onderscheiden ons met een grote en diverse collectie trouwjurken, onze eigen coupeuses en leuke stylistes! Ook onze collectie stellen wij met veel zorg samen. Zo hebben wij de grootste collectie fit&flair en bohemian trouwjurken in de Benelux maar ook de mooiste bruidjurken van topmerken.

Trouwjurkenstijl

We gaan eerst opzoek naar jouw stijl en het silhouet waar jij je mooi en vooral heel erg bruid in voelt. De jurk moet je een speciaal gevoel geven en je zult merken dat niet alle bruidsjurken dat doen. Wij hebben trouwjurken voor ieder seizoe. Of je nu in de zomer, het najaar of het voorjaar trouwt, wij hebben jurken die passend zijn voor elke bruiloft. Benieuwd welke stijlen en soorten trouwjurken wij allemaal hebben? Bekijk alvast onze collectie.

Prijsklasse bepalen

Je kunt van te voren bedenken en bespreken wat je ongeveer wilt gaan besteden aan je bruidsjurk. Onze prijsklasse begint bij 299 euro en alles trouwjurken zijn maximaal 1200 euro.   Een prijsklasse kun je vooraf bepalen om niet het risico te lopen dat je verliefd wordt op een jurk die je niet wilt of kunt betalen. Maar dat zal niet zo snel het geval zijn bij De Bruidsmode Outlet want wij zijn de goedkooopste bruidswinkel in de Benelux. Als je je trouwjurk volledig of gedeeltelijk cadeau krijgt is het ook een tip om daarover vooraf duidelijkheid te krijgen.

Je trouwjurk is hoogstwaarschijnlijk één van de belangrijkste kledingstuklen dat je in je leven zult kopen! Het is hét kledingstuk waar je de rest van je leven op zal terugkijken. Natuurlijk wil je er dan tiptop uitzien en kunnen shinen op je bruiloft.

De Entourage

Je wilt natuurlijk iemand meenemen naar de afspraak die jouw keuze kan bevestigen en met je mee geniet. Neem daarom iemand mee die jou begrijpt en het beste met je voor heeft. Over smaak valt nu eenmaal niet te twisten!
Neem 2 of 3 mensen mee naar de afspraak zodat je niet teveel meningen krijgt en je de juiste adviezen krijgt.

De keuze maak je pas tijdens het passen

Je zult ook tijdens het passen ervaren dat plaatjes maar plaatjes zijn. Wanneer je de trouwjurken in het echt aan hebt kun je pas écht oordelen of het iets voor je is en welke stoffen je aanpreken. Het is van belang dat je dus voldoende tijd vrij maakt voor het passsen. Het is een gevoel wat alleen jij kunt voelen en niemand anders, dus laat je niet verleiden door meningen, trends of praktische overwegingen.

Dit waren de 5 tips van De Bruidsmode Outlet. Tot ziens in Lommel!

Actie van de maand mei:

Koop je droomjurk, vanaf 799, en krijg GRATIS Bruidssneakers!

(Beschikbaar tot maat 43)

Maak dus snel je afspraak!